ZAOSTROG

Jedini bh. biser na Jadranu uskoro u novom ruhu

Mi se još borimo da dolazimo na posao i radimo, pored svih zabrana kretanja u Republici Hrvatskoj zbog pandemije koronavirusa, rekao je za „Avaz“ Matić

U toku radovi na "umivanju" objekta. Arhiva

Piše: Avaz.ba

30.3.2020

Sportsko rekreativnom centru „Bossina“ koji se nalazi u Zaostrogu, jedini objekat na Jadranu koji je vraćen u posjed i vlasništvo Bosne i Hercegovine, odnosno Kantona Sarajevo, novu sezonu će dočekati u novom ruhu.  

- Mi se još borimo da dolazimo na posao i radimo, pored svih zabrana kretanja u Republici Hrvatskoj zbog pandemije koronavirusa, rekao je za „Avaz“ direktor SRC „Bossina“ Zaostrogu Davor Matić, te dodao:  

- Inače, adaptiramo dosta toga u objektu, od kupatila sa novim tuš kabinama, do kuhinje, kako bi sve prilagodili standardu HASAP-a. Također, nabavili smo i nove madrace

Bossina d.o.o. Zaostrog je preduzeće koju su zajednički osnovali Kanton Sarajevo i Sportski savez BiH u periodu 1999. - 2000. godine i registrovali u Republici Hrvatskoj u Trgovačkom sudu u Splitu kao trgovačko društvo sa ograničenom odgovornošću u skladu sa Zakonom o trgovačkim društvima Republike Hrvatske.

- Čuvamo našu imovinu... Tim povodom uveli smo cjelodnevno dežurstvo u objektu, konstatuje Matić


U toku su unutrašnji radovi. Avaz

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.