PREDVIĐANJA

Veliki horoskop za februar: Koga očekuje lova, a koga ljubav

Saznajte šta vam donosi veliki mjesečni horoskop i kako će vam zvijezde biti naklonjene tokom februara

Horoskop za februar. Printscreen

M. Z.

2.2.2023

Saznajte šta vam donosi veliki mjesečni horoskop i kako će vam zvijezde biti naklonjene tokom februara.

Ovan

Ovnovima se sprema težak mjesec. Drama, osjećaj hlađenja i odvojenosti neće biti rijetki. Osim toga, suočit će se i s padom inspiracije, nepredviđenim odgodama projekata, ali i tuđim nosovima u privatni život. Ipak, sreća će im se osmjehnuti krajem februara.

Većina Ovnova će odbiti odustati i primijenit će pozitivan stav. Slično će biti i na finansijskom planu, no morat će se više potruditi da svoje finansije održe u dobrom stanju. Ovan s hroničnim bolestima trebao bi poduzeti preventivne mjere. Tokom februara savjetuje se izbjegavanje masovnih događanja i mjesta s velikim brojem ljudi.

Bik

Bikovi će se morati odreći velike kontrole koju inače imaju nad svime što im se događa u životu. Pogotovo kada su u pitanju veze. Sumnje i strahovi koji će preplaviti Bika također će spriječiti produktivnost na profesionalnom planu. Neuspješan početak februara odrazit će se na kvarenje planova za kraj februara, što će Bikovi teško podnijeti.

Trebaju biti strpljivi i prihvatiti da loše stvari uvijek prođu. Također, trebaju se prilagoditi situacijama. Učine li to, imat će priliku drugu polovicu februara okrenuti u svoju korist. Zdravlje Bika bit će dobro, a eventualni nedostatak vitamina možete nadoknaditi pravilnom i zdravom prehranom.

Blizanci

Za Blizance će ovo biti razdoblje sukoba. Na vidjelo će izaći informacije koje će vas natjerati da mnoge stvari u životu pogledate iz drugog ugla. Zbog toga će se mnogi Blizanci povući u sebe.

To će im pomoći da pronađu odgovore i rješenja koja su im važna. Na profesionalnom planu ne trebaju ništa forsirati, nego neka iskoriste priliku ako je ugledaju. Posebnu sreću imat će Blizanci čije su aktivnosti vezane uz znanost i obrazovanje, savjetovanje ili poučavanje. Ako slušaju svoju intuiciju, finansije će im biti u dobrom stanju. U drugoj polovici februara mogući su manji endokrini problemi.

Rak

Februar će za Rakove biti mjesec poslovnih događanja. Sve što rade bit će vezano uz profesionalnu sferu i bit će uspješno.

To posebno vrijedi za Rakove koji su već na vodećim pozicijama i koji se ne boje preuzeti odgovornost. Rakove koji su na početku karijere očekuje izdašna novčana nagrada. U ljubavi će ovaj znak čvrsto stajati na nogama, a zdravlje će im biti stabilno.

Lav

Lavovi će u februaru doživjeti puno promjena. Većina njih će biti pogođena posljedicama nekih prijašnjih radnji. Lavovi koji su pokazali malo poštovanja prema drugima doživjet će sličnu sudbinu.

Oni koji su bili pošteni i razmišljali o potrebama drugih bit će nagrađeni. Pravi je trenutak da preispitaju neke svoje poglede na život i odnose s ljudima. Finansije će izravno ovisiti o trudu i marljivosti. Lavovi neće imati zdravstvenih problema.

Djevica

Djevice će se u februaru morati dodatno potruditi. Iako finansijska situacija neće zabrinjavati, emocije će zahtijevati više pažnje.

Depresivno stanje u vezama utjecat će i na one u braku. Moguće je da će Djevice morati prolaziti kroz testove i probleme u poslovnom svijetu, međutim, agresivan odgovor neće biti rješenje. Zdravlje će biti dobro.

Vaga

Vage će imati sretan februar koja će se osjetiti u svim sferama. Jedino ako idu na duga putovanja, Vage moraju biti krajnje oprezne i pažljive.

Drugi dio mjeseca obilježit će sučeljavanje uma i osjećaja. Zdravstveno stanje bit će stabilno, osim onih s hroničnim endokrinim bolestima. Poznanstva sklopljena u februaru s nekim od zemljanih znakova mogu prerasti u romantična.

Škorpion

Škorpioni će gotovo cijeli februar biti puni snage i energije. Krajem mjeseca tražit će pauzu ponašajući se neozbiljno. U tom trenutku Škorpioni će se poželjeti zabaviti, a planove o osvajanju svijeta ostaviti po strani.

Ovaj znak sklon je ekstremima, pa samo o razini svijesti predstavnika znaka ovisi kako će se nositi s tim osjećajima. Finansije će biti stabilne, a očekuju ih nove romantične veze s puno strasti. Sredinom mjeseca moguća je prehlada, a krajem mjeseca ozljede i modrice. Također, pojačan oprez u prometu neće biti naodmet.

Strijelac

Strijelce očekuju promjene vezane uz porodicu, rodbinu ili roditelje. Moguće je da će zajedno rješavati nagomilane probleme. Neki od Strijelaca poželjet će promijeniti profesiju ili polje djelovanja. Na finansijskom polju Strijelce će obradovati značajni materijalni prihodi i darovi.

Slobodni Strijelci imat će priliku zaljubiti se, iako je diskutabilno koliko će ta zaljubljenost trajati. Za one koji su zauzeti postoji mogućnost da će se ozbiljno posvađati s partnerom. Preporučuje se da svoje emocije drže pod kontrolom i ne dopuste da emocije kontroliraju njih. Strijelci sa želučanim tegobama trebaju obratiti pozornost na svoje zdravlje.

Jarac

Februar će za Jarce biti mjesec stagnacije, osim u romantičnoj sferi. Moguće je da će se mnogi Jarci zaljubiti. Trebat će im dosta vremena da shvate svoje osjećaje, pogotovo onima koji su u dužoj vezi ili braku. Izbor koji naprave odredit će njihovu sudbinu na dugo vrijeme.

Poslovne prilike ići će po planu, no više vremena treba posvetiti zdravlju jer će endokrini i imunološki sistem zahtijevati drastične mjere. Preporuka je da turistička putovanja budu u prvoj polovici mjeseca, a poslovna u drugoj polovici mjeseca.

Vodolija

Vodolije će u februaru biti pozitivno emotivno raspoloženi. Bez muke će riješiti sve probleme. Novac će im lako dolaziti, ali će se jednako brzo i potrošiti. Nemir uma svojstven ovom znaku igrat će važnu ulogu u ovom razdoblju.

Razmišljanje izvan okvira pomoći će Vodolijama da postignu veliki uspjeh na poslovnom i profesionalnom planu, za što će biti finansijski nagrađeni. Porodične Vodolije morat će pomoći svojoj djeci u rješavanju nekih važnih pitanja. Zdravlje će biti dobro.

Riba

Ribe će se suočiti s procesom uništavanja nečeg starog, bez jasnih izgleda za novo. Finansijski sektor također će doživjeti promjene jer će se finansijski tokovi redistribuirati. Najbolja taktika za Ribe u februaru je smiren i planski rad na profesionalnom i osobnom planu.

Odnose u porodici ne treba forsirati jer će biti iritantni. Za Ribe je bolje pričekati inicijativu svojih srodnih duša. Prevencija prehlade pomoći će da mjesec prođe bez zdravstvenih problema.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.