OGROMNA MRŽNJA

Buduća svekrva zalila joj je vjenčanicu crvenom bojom, ali tu nije bio kraj...

'‘Sva ova mržnja dolazi isključivo iz njenog socioekonomskog statusa''

Svekrva im pokušala upropastiti vjenčanje. @fulanodeobregon

M. Z.

1.3.2024

Mladoženjina majka pokušala je okončati brak svog sina prije nego što je uopće počeo tako što je angažirala ''razbojnike'' da bace crvenu boju na vjenčanicu njegove buduće žene. 

Niži status

Mlada, koja je ''nižeg socioekonomskog statusa'' od svog mladoženje bila je spremna prošetati do oltara kada su dotrčala trojica muškaraca s limenkama crvene boje i poprskali je, piše Mirror.

Nakon što su uništili njenu svjetlucavu vjenčanicu, pobjegli su s mjesta događaja, ostavljajući mladu u stanju šoka. Dijeleći ovo iskustvo na Twitteru, korisnik pod imenom @fulanodeobregon je napisao:

- Ovu jadnu djevojku su od početka mrzili njena svekrva, kao i šogorica i šogor. Prijetili su joj i napravili nekoliko računa na društvenim mrežama kako bi je uznemiravali, a kad su se suočila s njima uz svog muža, sve su poricali. Njen joj je šogor čak ponudio bjanko ček da zauvijek napusti muža i porodicu.

Odglumila srčani udar

- Sva ova mržnja dolazi isključivo iz njenog socioekonomskog statusa. Očigledno je suprugova porodica htjela da se oženi nekom bogatom. Bila je tako graciozna tokom cijele muke oko vjenčanja - dodaje.

Kad je njena svekrva čula za njihove zaruke, navodno je odglumila srčani udar te je hospitalizirana. Zatim je okrivila svog sina i naredila mu da pokrije sve njene troškove liječenja.

- Na dan vjenčanja njena svekrva, šogor i šogorica odbili su prisustvovati, što je uredu, ali odlučili su unajmiti nekoga da baci crvenu boju na mladenkina haljina neposredno prije ulaska u crkvu – objašnjava.

- Prvo su gosti mislili da bi crvena boja mogla biti krv. Ne mogu ni zamisliti kakav je to osjećaj bio. Mlada je rekla da je prvo mislila da je voda, ali je onda vidjela sva šokirana lica i njene prijateljice pokušavale su je uvjeriti da još izgleda lijepo. Kaže da joj je najgore bilo gledati majčino lice.

Kao odgovor na ovu gnusnu spačku, mlada se graciozno presvukla u drugu haljinu i nastavila s vjenčanjem prema planu. No njena svekrva nije stala na tome, nego je pokušala uništiti fotografije s vjenčanja i medeni mjesec.

Zlatna haljina

- Presvukla se u prekrasnu zlatnu haljinu do poda i nastavila sa svojim prekrasnim vjenčanjem. Morala je otići kući zbog ovoga, ali su je svi gosti čekali u crkvi - piše na Twitteru, prenosi Večernji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.