IDEALNO ZA ODMOR

Rajska ostrva za turiste koji ne vole gužvu na plaži

Za one putnike koji bi željeli tokom odmora da uživaj

Ostrvo Con Son idealno za odmor. AGENCIJE

A. F.

7.8.2021

Za one putnike koji bi željeli tokom odmora da uživaju na ostrvu koje nije toliko popularno među turistima, ali koje nudi sve ono što je potrebno za odmor na rajskim plažama pored kristalno čistog mora, preporuka su sljedeće destinacije.


Ostrvo Con Son, Vijetnam

Riječ je ostrvu kamenih litica, tirkiznog mora i vjetrovitih plaža na kojima nema mnogo posjetilaca. Nedostatak prodavnica i barova, nadomješćuju prvoklasni spa centri i privatni vodiči, koji će vas sprovesti kroz slikoviti predjele ovog vijetnamskog ostrva.


Ostrvo Con Son. AGENCIJE

Ostrvo Mafia, Tanzanija

Na ostrvu Mafia koje pripada Tanzaniji živi oko 40.000 stanovnika. Ostrvo u obliku polumjeseca godišnje pojseti tek nekoliko hiljada turista, što mu omogućava da ostane nevjerovatno čisto, posebno more, za koje kažu da je jedno od najboljih lokacija za ronjenje na svijetu.


Ostrvo Mafia, Tanzanija. AGENCIJE

Ostrvo La Gomera, Španija

La Gomera je drugo najmanje ostrvo u lancu Kanarskih ostrva. Prelijepi predjeli su ispresjecani stazama za šetnju okruženim drvećem banana i kamenjem obraslim mahovinom. Razlog zašto ovo ostrvo ne vrvi od turista leži u aerodromu koji zbog svoje veličine ne može da prihvati međunarodne letove, te turisti uglavnom dolaze brodom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.