IDE JOJ GLUMA

Lejdi Gaga se odlično snašla u ulozi italijanske bogatašice

Nakon što je briljirala kao glavna zvijezda filma 'A Star is Born'

Lejdi Gaga se odlično snašla u ulozi italijanske bogatašice. ARHIV

A. F.

11.3.2021

Pjevačica Lejdi Gaga (Lady Gaga)  predhodnih dana našla se u središtu skandala nakon što je njezin šetač pasa, Rajan Fišer (Ryan Fischer)  upucan, a dva francuska buldoga ukradena od strane nepoznate osobe. No, priča je imala sretan kraj, Rajan se oporavlja, a psi ponovno uživaju sa svojom vlasnicom. 

Nakon što je riješila privatne probleme, Gaga nastavila je nizati poslovne uspjehe. Pjevačica je prije dvije godine pokazala kako se dobro snašla i u ulozi glumice nakon što je briljirala kao glavna zvijezda filma 'A Star is Born'.


Riječ je o filmu 'House of Gucci', a na društvenim mrežama sada su se pojavile fotografije na kojima pjevačica i glumac Adam Drajver (Driver) poziraju kao bračni par koji je sedamdesetih i osamdesetih osvojio modnu industriju.

Pjevačica će utjeloviti Partriciju Ridžani (Patriziju Reggiani), bogatašicu iz italijanskog visokog društva koja se 1972. udala za Mauricija Gučija (Maurizzia Guccia), unuka osnivača slavne modne kuće Gucci.

Inače, Patriciju su svojedobno zvali i Lejdi Guči (Lady Gucci) s obzirom na to da je bila i poznata kao velika ljubiteljica skupocjenih komada odjeće, nakita, luksuznih putovanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.