BILA NA METI KRITIKA

Demi Mur u 61. godini oduševljava: Svi primijetili promjenu

Djeluje prirodnije, s vidljivim borama na licu i sijedom kosom, što je prethodno bilo rijetko viđeno

Demi Mur. Instagram

E. Ag.

12.6.2024

Glumica Demi Mur (Moore) nedavno je prisustvovala premijeri dokumentarnog filma Endrjua Makartnija "Brats" na Tribeca festivalu u Njujorku, koji se održava od šestog do 16. juna

Demi Mur (61) godinama je bila predmet kritika zbog navodnog pretjeranog korištenja plastične hirurgije i promovisanja vještačke ljepote kako bi zadržala mladolikost. Međutim, sada je primjetna promjena u njenom izgledu, djeluje prirodnije, s vidljivim borama na licu i sijedom kosom, što je prethodno bilo rijetko viđeno.

Sada u sedmoj deceniji izgleda svježije i mlađe. Iako nema konkretnih dokaza da je potpuno odustala od kozmetičkih tretmana, Demi Mur je impresionirala svojim izgledom i harizmom na Tribeca festivalu, noseći šik ljetni komplet koji je bio odlična alternativa elegantnim odijelima.

Njen odabir ravne obuće i originalnih naušnica dodatno su doprinijeli njenom sjajnom stilu. Stilisti su uradili odličan posao, a Demi Mur je besprijekorno provela njihove ideje u djelo. Iako ranije nije obraćala toliko pažnju na modu, nedavno je postala sve više fokusirana na stil.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.