JET SET

Jelena Perčin se hvali zgodnim suprugom na sva zvona: "Moj muškarac u kući je najbolji"

Instagram

Dnevnik.hr

26.7.2018

Hrvatska glumica Jelena Perčin na Facebooku se pohvalila svojim suprugom, također glumcem, Momčilom Otaševićem.

Par trenutno odbrojava sitno do rođenja njihovog prvog djeteta, djevojčice, a spretni tata bacio se na sastavljanje krevetića za malenu.

- Sitno brojimo. Moj muškarac u kući je najbolji - napisala je glumica ispod nekoliko fotografija svog supruga kako slaže krevet.


Da stvar bude zanimljivija, i ponosni tata se na Instagramu pohvalio snimkom sastavljanja te nije propustio da sam sebe nazove "majstorom".

 

Podsjetimo, par je u maj ove godine uplovio u bračnu luku nakon 2 i po godine veze, a vjenčanje je održano u Crnoj Gori.


- Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerovatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali - komentirala je Jelena u jednom od intervjua.

Glumica iz prvog braka sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem ima kćerku Lotu, dok će Momčilu ovo biti prvo dijete.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.