JET SET

Darko Lazić uskoro izlazi iz bolnice: Zbog trudne vjerenice spreman na sve

On daje sve od sebe da prevaziđe bolove i apstinenciju zbog narkotika

Lazić: Zdravstveno stanje se popravlja. Arhiv

Avaz.ba

24.11.2018

Darko Lazić poželio je da doček Nove godine provede sa trudnom vjerenicom Marinom Gagić i roditeljima kod kuće u Brestaču.

Ukoliko njegovo zdravstveno stanje bude bolje kao što se očekuje, postoji velika mogućnost da će ljekari pustiti pjevača na kućno liječenje pred novogodišnje i božićne praznike, a potom će ga opet vratiti u KBC Zemun.

- Lazić je posljednjih deset godina radio i najveće praznike nije provodio u krugu porodice. Igrom slučaja, ove godine ga je zadesila teška saobraćajna nesreća i zbog toga neće moći da uveseljava svoju publiku. Svjestan činjenice da u narednom periodu neće biti sposoban za rad, Lazić je razgovarao sa roditeljima da se dogovore sa doktorima da ga puste kući. Branka i Milan nisu bili za to jer im je najbitnije da se on što prije oporavi i da je bolnica najbolje rješenje za to, ali Darko je insistirao. Oni ne mogu da ga odbiju i obećali su da će porazgovarati. Za njih bi najveća sreća bila da svi budu zajedno, pa postoji šansa da će mu ispuniti tu želju, samo ako se njegovo stanje ne pogorša - otkriva izvor i dodaje da folker daje sve od sebe da prevaziđe bolove i apstinenciju zbog narkotika.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.