PREŽIVLJAVALA HOROR Danima je mučio u zaključanom stanu

Bogati biznismen krvnički tukao i silovao srbijansku pjevačicu: Zbog jedne stvari ga nije smjela prijaviti

Afera "Elitna prostitucija" ne prestaje potresati javnost

Kurir.rs

Danima se iživljavao nad pjevačicom

Foto: Arhiv


Afera "Elitna prostitucija" ne prestaje potresati javnost, a posljednji u nizu skandala dogodio se poznatoj srbijanskoj pjevačici, kojoj je klijent platio za seks, a zatim je danima mučio u zaključanom stanu.

Bogati biznismen iz grada u unutrašnjosti preko makroa je ugovorio sastanak sa srbijanskom pjevačicom, koja nije mogla ni pretpostaviti kakav će užas doživjeti.

Otkako se, prije nekoliko godina, ta pjevačica pojavila na muzičkom takmičenju, brzo se pročulo da se, osim pjevanjem, bavi i prostitucijom. Budući da je ona jedna od najatraktivnijih pjevačica sa estrade, često su njene usluge koristili bogati biznismeni i kriminalci, koji su bili spremni izdvojiti veliku sumu za noć s njom.

- Jedan od njenih klijenata, koji je preko preporuke došao do mlade pjevačice, jeste i P. Z. (47), koji važi za jednog od najopasnijih kriminalaca u regionu - kazao je izvor i objašnjava da se njihovo "druženje" vrlo brzo pretvorilo u torturu.

Bilo je dogovoreno da je makro doveze u kuću tog čovjeka, koja se nalazi van prijestonice, a budući da joj je on ugovorio tog klijenta, nije ni pomislila da bi joj se moglo nešto loše  dogoditi. Ali, već na samom početku shvatila je da je u ozbiljnom problemu. Čovjek ju je od prvog trenutka počeo šamarati, grubo je udarati po tijelu i vrijeđati je. Molila ga je da prestane, a on joj je govorio da je k****, da se ne žali i da ne vrišti jer je niko ne čuje - kazao je izvor i otkrio da je pjevačicu poslije višesatnog mučenja zaključao u sobi.

- Kada je poslije dva i po sata završio sa svojom torturom, P. Z. je uzeo pjevačicin telefon, izašao iz sobe, a vrata je za sobom zaključao. Ona se nije mogla pomjeriti od straha, bila je slaba, prebijena i izmučena. Satima je plakala i pokušavala naći izlaz. Vrištala je, zvala pomoć, molila ga je da je otključa, ali nije bilo ni traga ni glasa od zlostavljača - objašnjava izvor i navodi da se P. Z. nešto kasnije vratio i nastavio tamo gdje je stao.

- Predvečer je čula da se vrata otključavaju i, čim je otvorio, pokušala je pobjeći. Tada ju je krvnički pretukao, a zatim ponovo imao nasilan seks s njom. Nije ga zanimalo što je cijela u modricama i što joj treba ljekarska pomoć. Uživao je u tome da je muči i prebija iznova i iznova. To se nastavilo i sljedeća tri dana, sve dok mu nije dosadila, pa ju je strpao u automobil, dao joj 1.000 eura, a svom vozaču rekao da je vrati za Novi Sad, gdje pjevačica živi s majkom - kazao je izvor, otkrivajući da mlada, srbijanska pjevačica ipak nije prijavila svog klijenta za zlostavljanje.

- Prošla je kroz pakao, a iako je imala ogromne modrice i tragove mučenja na licu i tijelu kao dokaz, pjevačica je, umjesto u policiju, otišla u svoj stan. Sedmicama nije izlazila, otkazala je sve nastupe i danonoćno plakala. Klijent koji ju je pretukao bio je jedan od najboljih drugara njenog makroa, pa se ni njemu nije mogla požaliti, a nije htjela ni ići u policiju, kako se ne bi saznalo da je prostitutka. Tek poslije nekoliko mjeseci uspjela se nekako oporaviti, ali se, na iznenađenje mnogih, ponovo vratila najstarijem zanatu. Nikom nije jasno zbog čega se odlučila na takav korak - kazao je izvor.

NA VRH

Podijeli članak na