TV LICA

Sanela Dujković napustila Graničnu policiju i prelazi na N1

Dujković će na N1 imati producentsko-voditeljski angažman i postat će dio timova koji pripremaju i vode "Novi dan" i "Dan uživo"

Dujković: Novi angažman. N1

L. S. R. /Avaz.ba

30.10.2019

Timu televizije N1 pridružuje se Sanela Dujković te tako napušta Graničnu policiju BiH, čiji je portparol bila u posljednjih nekoliko godina.

Dujković će na N1 imati producentsko-voditeljski angažman i postat će dio timova koji pripremaju i vode "Novi dan" i "Dan uživo".

 - N1 je, zbog jedinstvenosti i kvaliteta, izazov za svakog profesionalca i za mene prvi izbor onog trenutka kad sam osjetila da mi je potrebna korjenita poslovna promjena. Mada mi je televizija "domaći teren", nanovo sam oduševljena energijom, dinamikom rada, unaprijeđenim tehničkim segmentima produkcije, konceptom regionalnog news programa i, općenito, uvjetima na N1. To, istovremeno, povećava odgovornost za final, koji ću producirati i prezentirati gledaocima, zbog čega slijede užurbane pripreme za prve emisije, kojima se istinski radujem - istaknula je diplomirana žurnalistica Sanela Dujković, prenosi N1.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.