ZVIJEZDE Holivudska diva ogorčena

Anđelina Đoli: Zbog Breda sam postala nebitna

Ističe da je bila istinski povrijeđena

Avaz.ba
15.11.2019 12:39

Pit i Đoli: Razveli se prije tri godine

Foto: Agencije

Anđelina Đoli (Angelina Jolie, 44) razvela se od Breda Pita (Brad Pitt, 55) u septembru 2016., pa iako su prošle tri godine, holivudska diva i dalje ne želi imati prijateljski odnos s popularnim glumcem. Dobitnica Oskara prema Bradu osjeća gorčinu jer smatra kako je živote njihovih šestero djece okrenuo naopako.  

- Anđelina je i dalje ogorčena zbog Breda. Želi da preuzme odgovornost jer joj je okrenuo život naopako. I njoj i djeci - izjavio je izvor za "UsWeekly".

Glumica trenutno snima film u Španiji, a nedavno je izjavila kako bi voljela živjeti u inozemstvu, no ne može se odseliti iz Amerike zbog bivšeg supruga.  

- Razvod je bio zaista kompliciran. Pred kraj moje veze s Bredom nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila dio sebe... Postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala - izjavila je Anđelina te dodala kako je bila istinski povrijeđena. 

Bivši par ima šestero djece - sinove Medoksa (Maddox,18), Paksa (Pax, 5) i Knoksa (Knox, 11) te kćerke Zaharu (14), Šiloh (Shiloh,13) i Vivijen (Vivienne, 11).

Komentari

NA VRH