HOLIVUD

Bivša supruga Čarlija Šina završila na hitnoj operaciji

Budući da sam majka, supruga koja gradi karijeru, ponekad je lakše glumiti da si jak

Avaz.ba

20.12.2019

Deniz Ričards - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Glumica Deniz Ričards (Denise Richards, 48) ignorirala je prije nekoliko mjeseci simptome koji su postajali sve jači, zbog čega je hitno operisana. Nakon detaljnog pregleda, rečeno joj je da ima četiri hernije, odnosno bruha, koji što je brže moguće moraju biti uklonjeni.

Tako se nedavno javila putem društvenih mreža fotografijom prije i poslije zahvata. Deniz je odlučila detaljno ispričati šta se tačno dogodilo. 

- Ovo je bilo prije nekoliko mjeseci i pokazalo se da je to bila dobra lekcija za mene. Naučila sam da uvijek moram slušati svoje tijelo. Budući da sam majka, supruga koja gradi karijeru, ponekad je lakše glumiti da si jak. Jednostavno sam mislila da će bol i ostali simptomi nestati, ali nisu nego su postali mnogo gori - započela je iskrenu ispovijest. 

Bivša supruga Čarlija Šina (Charlie Sheen) i majka troje djece uspješno je operisana, ali priznaje da joj je veoma žao što je toliko čekala prije odlaska doktoru.

Glumici je ovo bio drugi zdravstveni problem ove godine. U avgustu je otkrila da joj je štitnjača povećana, što je morala sanirati promjenom prehrane. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.