PANDEMIJA I LJEPOTA

Viktorija Rađa pokazala posljedice izolacije

S obzirom na to da su posljednje dvije sedmice zatvorene sve radnje koje nemaju veze s hranom, između ostalog, zatvoreni su i kozmetički saloni, upravo je nemogućnost odlaska na manikuru i pedikuru teško pala i brojnim ličnostima

Viktorija Rađa: Ni nju nije zaobišlo. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

6.4.2020


Da navikavanje na život u izolaciji tokom pandemije koronavirusa nikome nije jednostavno, pa ni brojnim poznatim ličnostima, svjedoče i njihove objave na društvenim mrežama od posljednjih nekoliko sedmica. Posljednja koja je tako otkrila kakve je posljedice izolacija na nju ostavila jeste i 42-godišnja Viktorija Rađa, supruga bivšeg košarkaša, 52-godišnjeg Dine Rađe.


Uništeni nokti Viktorije Rađe i njenih prijateljica. Instagram

Naime, s obzirom na to da su posljednje dva sedimce zatvorene sve radnje koje nemaju veze s hranom, između ostalog, zatvoreni su i kozmetički saloni, a upravo je nemogućnost odlaska na manikuru i pedikuru teško pala i brojnim ličnostima.

- A šta mi vi radite ovih dana - napisala je kratko Viktorija pored kolaža fotografija koji prikazuje neuređene nokte nje i njenih prijateljica. Sudeći prema spomenutom, čini se kako je i 42-godišnjakinja bila prisiljena sama ukloniti postojeći gel te će s odlaskom kod kozmetičarke morati sačekati do kraja izolacije.


Dino i Viktorija Rađa. Instagram

Inače, vrijeme u izolaciji Viktorija provodi u društvu supruga Dine te njihovih sinova, 17-godišnjeg Roka i 11-godišnjeg Nike, a prije nekoliko dana pohvalila se da je Dino vrijeme u izolaciji odlučio iskoristiti za usavršavanje svojih kulinarskih vještina pa je Viktorija tada ponosno objavila snimak na kojem bivši košarkaš peče palačinke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.