PANDEMIJA I LJEPOTA Supruga bivšeg košarkaša

Viktorija Rađa pokazala posljedice izolacije

S obzirom na to da su posljednje dvije sedmice zatvorene sve radnje koje nemaju veze s hranom, između ostalog, zatvoreni su i kozmetički saloni, upravo je nemogućnost odlaska na manikuru i pedikuru teško pala i brojnim ličnostima

L. K. P. / Avaz.ba

Viktorija Rađa: Ni nju nije zaobišlo

Foto: Instagram


Da navikavanje na život u izolaciji tokom pandemije koronavirusa nikome nije jednostavno, pa ni brojnim poznatim ličnostima, svjedoče i njihove objave na društvenim mrežama od posljednjih nekoliko sedmica. Posljednja koja je tako otkrila kakve je posljedice izolacija na nju ostavila jeste i 42-godišnja Viktorija Rađa, supruga bivšeg košarkaša, 52-godišnjeg Dine Rađe.

  • Uništeni nokti Viktorije Rađe i njenih prijateljica

    Uništeni nokti Viktorije Rađe i njenih prijateljica

    Foto: Instagram


Naime, s obzirom na to da su posljednje dva sedimce zatvorene sve radnje koje nemaju veze s hranom, između ostalog, zatvoreni su i kozmetički saloni, a upravo je nemogućnost odlaska na manikuru i pedikuru teško pala i brojnim ličnostima.

- A šta mi vi radite ovih dana - napisala je kratko Viktorija pored kolaža fotografija koji prikazuje neuređene nokte nje i njenih prijateljica. Sudeći prema spomenutom, čini se kako je i 42-godišnjakinja bila prisiljena sama ukloniti postojeći gel te će s odlaskom kod kozmetičarke morati sačekati do kraja izolacije.

  • Dino i Viktorija Rađa

    Dino i Viktorija Rađa

    Foto: Instagram


Inače, vrijeme u izolaciji Viktorija provodi u društvu supruga Dine te njihovih sinova, 17-godišnjeg Roka i 11-godišnjeg Nike, a prije nekoliko dana pohvalila se da je Dino vrijeme u izolaciji odlučio iskoristiti za usavršavanje svojih kulinarskih vještina pa je Viktorija tada ponosno objavila snimak na kojem bivši košarkaš peče palačinke.

Više o temi Koronavirus

VELIKA BRITANIJA
Super mama rodila 22. dijete
KORISNO
Napravite domaću germu
NA VRH

Podijeli članak na