FATALNA PLAVUŠA

Šeron Stoun traži muškarca na internetu: Treba nam ljubav i mnogo seksa

Trenutno se dopisuje s aeroinžinjerom, a razgovarala je čak i sa zatvorenicima

Šeron Stoun. Vogue

Avaz.ba

16.4.2020

Šeron Ston (Sharon Stone) proslavila je u martu 62. rođendan, ali se svjetski magazini i dalje otimaju za ovu fatalnu plavušu. Šeron je tako pozirala za majsko izdanje njemačkog "Voguea", a dala je tom prilikom i intervju.

- Prije 20 godina, bila je jedna vrlo mizogina era. Mel Gibson, koji je tri godine stariji od mene, smatrao je da sam prestara da glumim uz njega - prisjetila se Šeron.

Jedno od najtežih životnih razdoblja uslijedio je nakon moždanog udara 2001. Sa svega 43 godine, njena karijera se raspala, a potom je uslijedio finansijski krah pa raspad braka. Zbog svega toga, borila se i sa prihvatanjem vlastitog tijela, kao i starenja. 

Priznala je da je znala da s flašom vina ode u kupatilo, gdje bi se zaključala i ne bi izlazila sve dok samu sebe ne bi uvjerila da u potpunosti prihvata svoje tijelo.

Iza sebe ima dva braka, a iako su se neslavno završili, i dalje vjeruje u ljubav. Zato je odlučila da isproba nove načine zabavljanja pa ljubav traži putem online aplikacija. Kako kaže, tamo je upoznala ljude koje u stvarnom životu nikada ne bi pa se tako trenutno dopisuje s aeroinžinjerom, a razgovarala je čak i sa zatvorenicima i raznim čudacima.

Poručila je, također, da nam je potrebno mnogo ljubavi svih mogućih vrsta i mnogo seksa.

Šeron Stoun. Vogue

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.