PANDEMIJA

Tom Henks poslao poklon dječaku kojeg su ismijavali zbog imena

Zbog tvog pisma, moja supruga i ja osjećali smo se divno, napisao je Henks

Henks: Zbog pisma, moja supruga i ja osjećali smo se divno. Agencije

Avaz.ba

24.4.2020

Glumac Tom Henks (Hanks) jedna je od prvih slavnih ličnosti koje su javno objavile kako su zaražene koronavirusom. Fanove je redovno izvještavao o svom stanju. Sada se oporavio i dobro se osjeća. Osim toga, kako piše "Mirror", poslao je poklon jednom od svojih najmlađih fanova. 

Riječ je o dječaku iz Australiječije je ime Korona (Corona), zbog čega su ga njegovi vršnjaci ismijavali. Kada je saznao da su Tom i njegova supruga Rita zaraženi koronavirusom, poslao im je pismo i zaželio im brz oporavak. Glumačkom paru se u istom pismu požalio kako je etiketiran u školi zbog svog imena.

- Volim svoje ime, ali me u školi nazivaju koronavirusom. Veoma sam tužan i ljut kad me ljudi tako nazivaju - napisao je. 

Pismo koje je Henks napisao dječaku. Agencije

Henks ga se sada sjetio i poslao mu pisaću mašinu marke "Corona". 

Osim toga, sada je on njemu napisao pismo.

- Mislim da će ti ovaj pisaći stroj odgovarati. Zbog tvog pisma, moja supruga i ja osjećali smo se divno. Hvala ti što si tako dobar prijatelj. Prijatelji čine da se njihovi prijatelji osjećaju dobro kada su na dnu. Vidio sam te na televiziji. Iako sam se vratio u Ameriku i sada sam potpuno zdrav, zbog tvog pisma se i dalje osjećam bolje. Pitaj roditelje kako funkcionira ova pisaća mašina pa mi napiši još jedno pismo - završio je glumac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.