KRIZA U BRAKU

Supruga Vila Smita: U karantinu sam shvatila da ga uopće ne poznajem

Ovo je vrlo izazovno, prisiljeni ste stvari gledati drugačije, kazala je Džejda

Džejda Pinket-Smit i Vil Smit. Agencije

Avaz.ba

30.4.2020

Iako su u braku više od 20 godina, supruga Vila Smita (Will Smith) Džejda Pinket-Smit (Jada Pinkett Smith) priznala je da se tek sada upoznaju.  

Džejda je priznala da je zbog trenutne situacije sa pandemijom koronavirusa prisiljena sve vrijeme provoditi s Vilom i shvatila je da ona, zapravo, ne poznaje svog muža.  

- Ovo je vrlo izazovno. Prisiljeni ste stvari gledati drugačije - kazala je Džejda na svom Facebook profilu najavljujući novu epizodu emisije "Red Table Talk".  

Kazala je da se mora boriti s tom kretenskom reakcijom i da joj je bilo teško prihvatiti da muža ne poznaje iako su u braku od 1997. godine.

Džejda je i prije govorila o svom braku s Vilom u ovoj emisiji, a poručila je kako tako želi pokazati da ni njihov brak nije savršen. I Vil je gostovao u njenoj emisiji, a govorili su o tvrdnjama da su scijentolozi i svingeri te su opisali i situaciju kad su se skoro rastali.

- Oboje smo bili spremni osloboditi se svih ideja koje su ljudi imali o nama i našem braku, koji, zapravo, nije savršen. To je ono što je naša istina i možete je uzeti ili ostaviti, ali to je, jednostavno, tako - kazala je Džejda.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.