OPSESIJA

Musk kupio Amber auto, unutra stavio uređaj za prisluškivanje

Musk opsjednut kontrolom. RTL

Avaz.ba

2.8.2020

Osnivač SpaceX-a i milijarder Ilon Mask (Elon Musk, 49) poklonio je automobil "Tesla" bivšoj djevojci, glumici Amber Herd ( Heard,34), koja je trenutno u središtu skandala zbog borbe na sudu s glumcem Džonijem Depom (Johnnyjem Deppom, 57).

Međutim, kako je njena majka tvrdila, u automobiliu su se nalazili aparati za prisluškivanje, kako bi pratio svaki korak svoje bivše.

Ove je detalje otkrila porodična prijateljica, koja je bila veoma bliska sa sestrom Amber Herd i majkom u službenom dokumentu.

Kako je ona istakla, upoznala je i pokojnu Pejdž, majku Amber Herd, koja je za života mnogo više voljela Džonija Depa, nego Ilona. 

- Dok sam bila u posjeti Vitni (Whitney, sestra Amber, prim. auto), Pejdž ( PaigeI) mi je rekla da je Mask dao njenoj kćerki Teslu (auto, prim. aut.) ili nekoliko Tesla, no Amber je saznala da je postavio uređaj za prisluškivanje- ispričala je porodična prijateljica.

Majka Amber Herd je svojevremeno rekla za Ilona da je opsjednut kontrolom, a za Depa je govorila da je anđeo, te se nadala kako će se Amber i Džoni pomiriti. 

Nagađalo se i da je Amber prevarila Depa sa Ilonom, međutim on je te tvrdnje demantovao i rekao da su otpočeli svoju romansu tek kada je glumica prekinula sa Džonijem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.