ZARUČILI SE

Starija kćerka Željka Mitrovića udaje se za sina ruskog tajkuna

Fotografije koje Kristina, koja inače koja živi i studira u Londonu, objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi

Željko i Kristina Mitrović. Društvene mreže

Avaz.ba

5.9.2020

Stariju kćerku Milice i Željka Mitrovića, vlasnika TV "Pink", Kristinu zaprosio je njen dečko, ruski milioner.

Ona je pristala, a potom je fotografiju skupocijenog prstena i buketa ruža objavila na svom Instagram profilu. Ubrzo su počele da pristižu poruke i čestitke u velikom broju, a među prvima je to učinila majka buduće mlade Milica Mitrović.

- Rekla sam "da" - napisala je Kristina u svojoj objavi, a potom joj je Milica ostavila emotikone srca. Nakon toga, i sama je na svom Instagramu objavila ovu sretnu vijest.

- Puno ljubavi i sreće im želim - napisala je ponosna majka i supruga čelnika TV "Pink" Željka Mitrovića, koji se ovim povodom još nije oglašavao.

Kristinin budući suprug sin je ruskog tajkuna, bavi se privatnim porodičnim biznisom. Ima privatni avion, obezbjeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocijenih automobila koje mijenja gotovo svakodnevno. Fotografije koje Kristina, koja inače koja živi i studira u Londonu, objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a ona se često pratiocima pohvali i skupocijenim poklonima koje od budućeg supruga dobija. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.