TREĆI PUT

Tejlor Svift ponovno na meti provalnika

Tejlor je 2018. godine u istoj zgradi kupila tri apartmana, a posjeduje i kuću uz zgradu koju je kupila za vrtoglavih 17 miliona dolara

Tejlor Svift. AGENCIJE

A. F.

19.4.2021

Imovina pop pjevačice i višestruke dobitnica Grammyja Tejlor Svift (Taylor Swift) opet se našla na meti manijaka. U samo par godina, ovo je već treći pokušaj provale.

Uhvaćen je čovjek koji se pokušavao ušunjati u pjevačicinu  zgradu New Yorku.

Tejlor je 2018. godine u istoj zgradi kupila tri apartmana, a posjeduje i kuću uz zgradu koju je kupila za vrtoglavih 17 miliona dolara.


Pjevačica ponovo na meti provalnika. AGENCIJE

Pjevačica je u ovom dijelu grada potrošila 47,7 miliona dolara samo na nekretnine što ju je stavilo na metu mnogih provalnika. Naime, ovo nije bio prvi pokušaj provale u nekretninu zvijezde.

2018. godine imala je čak dvije provale. Prva se dogodila u njezinoj rezidenciji na Beveri Hilsu. Provalnik je nosio gumene rukavice i masku. Bio je naoružan nožem, municijom i konopcem.

Ipak, javnost najviše pamti incident koji je uslijedio neposredno nakon ovoga. Iste godine provalnik ljestvama se popeo do Tejlorinog stana u New Yorku, razbio prozor i ušuljao se unutra.

Kada je ušao, odlučio se istuširati i leći u krevet pjevačice gdje ga je kasnije pronašla policija nakon što ju je pozvao svjedok provale.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.