SLAVNI I NOĆ VJEŠTICA

Halloween u Holivudu: Fredi Kruger, zombiji i Britni Spirs

Ali kao i svake prethodne godine niko ne može konkurirati njemačkoj manekenki Hajdi Klum

Klum: Kraljica maskiranja. Instagram

L. K. P.

31.10.2021


Noć vještica je jedan od najdražih praznika američkih slavnih osoba. Iako ove godine nisu mogli održati svoje velike zastrašujuće zabave, srećom tu su društvene mreže na kojima se uvijek mogu pohvaliti sa svojom maštovitom maskom.

Ovo su neki od odličnih kostima slavnih faca.

NBA košarkaš Lebron Džejms (LeBron James, 36) objavio je selfie zamaskiran u lik Fredija Krugera (Freddy Krueger) iz horora "Freddy’s Dead: The Final Nightmare". U opisu je ostavio citat:

"Štapovi i kamenje mogu mi slomiti kosti, ali ništa me nikada neće ubiti", te je poželio svojim fanovima slatke snove.



NBA košarkaš Lebron Džejms. Instagram

Kod Kardašijana (Kardashian) nikada nije dosadno, trenutno najpopularnija Kortni (Kourtney) i njen zaručnik Trevis (Travis) odlučili su se zamaskirati u pokojni pank par Sid i Nensi (Nancy).  Iako su su Sid i Nensi tragično završili, Kardašijanku i bubnjara to ne brine.



Trevis i Kortni. Instagram

Džastin Biber (Justin Bieber, 27) nije se pohvalio svojim kostimom, ali zato je objavio fotografiju svoje žene Hejli (Hailey) maskirane poput Britni Spirs (Britney Spears) iz spota "Baby on more time".



Hejli Boldvin. Instagram

Francuski nogometaš Kilian Mbape (Kylian Mbappé́, 22) baš se potrudio. Njegov kostim je zombijska verzija Edija Marfija (Eddie Murphy) iz filma "Coming to America".



Francuski nogometaš Kilian Mbape. Instagram

Pjevačici KIjari (Ciara, 36) inspiracija je bila pokojna tejano pjevačica Selina.


Glumici Vanesa Hadžins (Vanessa Hudgens, 32) inspiraciju za navijačicu  je pronašla u teen filmu "Bring it on".


Lizo (Lizzo, 33) je oduševila u kostimu Bejbi Jode (Baby Yoda).



Elen Dedženeris. Instagram

Voditeljica Elen Dedženeris (Ellen DeGeneres, 63) u posljednjoj sezoni svog šoa kostimirala se u buduću sebe.


Ali kao i svake prethodne godine niko ne može konkurirati njemačkoj manekenki Hajdi Klum (Heidi Klum, 48), koja je ove godine snimila nastavak prošlogodišnjeg Helovin filma "Heidi Does Halloween II: Klum's Day".



U njemu Klum izlazi iz svog groba i nastavljati raditi svakodnevne majčinske i  kućanske poslove, ali ono što je čudno je to da ona grize kobasice poput bijesne životinje, gubi uho nakon što pokušava staviti naušnicu i ima kvrgavu ogrebotinu na leđima. Kad je djeca upitaju "Mama želiš li nas ubiti?", Hajdi  "bez očiju" odgovara: "Naravno da ne, previše vas volim".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.