SVIJET ŠOU-BIZNISA

Sarajka Melani Čolić tražen model u Holivudu: Najbolje da ostanem misterija

Članica čuvene modne agencije „Ford“, koja se ubraja u jednu od najvećih u svijetu

Čolić: Radi punom parom. Instagram

Piše: A. Hodžić

21.11.2021

Bosanskohercegovačka manekenka Melani Čolićs adresom u Americi ovih dana radi punom parom. Ona je prije nekoliko dana objavila Instagram stori na kojem se vidi kako pozira na krovu zgrade u Los Anđelesu ispred objektiva Mišel Kapi (Michelle Cuppy) dok je vizažistica bila Mila Džejms (James).



Veliki tim

Lijepa Sarajka objavila je atmosferu sa seta a da se radilo o ozbiljnom šutingu govori činjenica da je na snimanju bilo u timu dvadesetak ljudi.

- Ostanite misterija, bolje je – napisala je manekenka aludirajući na novu kampanju.


Prije nekoliko dana Čolić je, također, napravila set studijskih fotografija koji se svidio njenim brojnim pratiocima. U septembru je naša ljepotica pozirala u ružičastoj kreaciji ispred objektiva Kejtlin Medison (Katlin Madison) a fotografije su završile u brojnim magazinima.



Veoma je aktivna u svijetu modelinga. Instagram

Atraktivna plavuša pored Bosne i Hercegovine ovog ljeta uživala je i u mondenskom mjestu Bayahibe koje je inače poznato odmaralište na karipskoj obali Dominikanske Republike, gdje je naša ljepotica na radost fanova napravila nekoliko bajkovitih fotografija.


Ova uspješna manekenka prije nekoliko mjeseci odradila je profesionalno fotografiranje i snimanje za jednu kampanju modernih vjenčanica. Veoma je aktivna u svijetu modelinga s obzirom na to da je članica čuvene modne agencije „Ford“, koja se ubraja u jednu od najvećih u svijetu.  



Naša ljepotica ne krije svoju zaljubljenost u Bosnu i Hercegovinu. Instagram

- Izuzetno sam zadovoljna svojom modnom agencijom jer je definitivno najbolja. Imam agencije i u Dalasu, Čikagu, Majamiju i Latinskoj Americi – rekla nam je svojevremeno manekenka.



Filmsko platno

Naša ljepotica ne krije svoju zaljubljenost u Bosnu i Hercegovinu te svaki slobodan trenutak koristi da je posjeti jer ovdje ima brojnu familiju.

S obzirom na to da se ljepotice iz svijeta mode nerijetko nađu na filmskom platnu, ovakve ponude nisu zaobišle ni bh. manekenku.

- Jednom sam imala priliku biti u jednom od filmova, ali tada sam bila zauzeta svojim modeling poslom i putovanjima, tako da nisam mogla uskladiti raspored jer bi snimanje trajalo nekoliko mjeseci. Nadam se uskoro ponovo takvoj ponudi – priznala je Čolić.



Melani je prošlog mjeseca povodom Noći vještica iznenadila svoje pratioce odabirom kostima. Instagram

Pozirala kao Barbika

Melani je prošlog mjeseca povodom Noći vještica iznenadila svoje pratioce odabirom kostima pa je tako u veoma seksepilnom kostimu pozirala kao barbika na parkingu u jednoj podzemnoj garaži.


- Previše ružičaste boje? Nikad- napisala je ljepotica u opisu fotografije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.