KRIJE SE S PORODICOM

Ukrajinka na Tik Toku objavljuje snimke iz skloništa: Ovako izgledaju dani nakon ruskih napada

Snimke prikazuju kako djevojka i njena porodica u nekadašnjoj kancelariji njenog oca pokušavaju voditi bar prividno normalan život dok se kriju od ruskih vojnika

Tiktokerica Valerisssh. Avaz

L. K. P.

5.3.2022

Rat u Ukrajini i dalje bjesni, a brojni Ukrajinci koji nisu napustili svoju državu kriju se po skloništima. Jedna Ukrajinka pratiocima na Tik Toku, kojih ima više od 94 hiljade, svakodnevno pokazuje kako izgleda njen život dok traje ruska invazija.


@valerisssh Living my best life 🥰🥰🥰 Thanks Russia! #ukraine #stopwar #russiastop ♬ Che La Luna - Louis Prima

Snimke prikazuju kako djevojka i njena porodica u nekadašnjoj kancelariji njenog oca pokušavaju voditi bar prividno normalan život dok se kriju od ruskih vojnika.

 "Moj tipični dan u skloništu", "Kako moja mama kuha u skloništu", "Živim svoj najbolji život. Hvala Rusija", "Ovako izgleda ukrajinski dan nakon ruskih napada", naslovi su nekih od objava koje je tiktokerica Valerisssh objavila na svom profilu.



@valerisssh I’m in love of my life! 🥰🥰🥰 #ukraine #stopwar ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

U komentarima su joj brojni pratioci pružili podršku.

"Divim se vašoj hrabrosti i optimizmu", "Nevjerovatno je kako se dobro držite, šaljemo vam svu ljubav svijeta", "Vi ste nevjerovatna porodica. Čuvajte se", "Bitno je da ste pozitivni", pisali su im.


@valerisssh Run away from Putin! Simple day, simple life😁 Nothing special! #ukraine #stopwar ♬ original sound - Valerisssh

Bilo je i onih koji smatraju da su trenutno brojni Ukrajinci u trenutno puno goroj situaciji te da na snimke ne treba generalizirati.

- Ne želim da svijet stekne krivu sliku. Dok se ovo događa neke bebe se rađaju u podzemnim željeznicama, jedan je od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.