IZNENADILA IZJAVOM

Amber Herd: Još uvijek volim Džonija

Amber Herd. Arhiva

A. Z.

16.6.2022

U drugom dijelu intervjua koji je Amber Herd (Heard) dala nakon suđenja za NBC News glumica je otkrila kako još uvijek voli Džonija Depa (Johnnny Depp), uprkos svemu što se među njima dogodilo.

- Volim ga. Voljela sam ga svim srcem. I trudila sam se najbolje što sam mogla da duboko narušena veza funkcioniše i nisam uspjela. Uopšte nemam ništa protiv njega. Ne mislim ništa loše. Znam da se to teško može razumjeti ili biste to mogli vrlo lako razumjeti ako ste ikada nekoga voljeli rekla je Amber Herd.

 - Nisam simpatična žrtva, nisam savršena žrtva. Ali kada sam svjedočila, zamolila sam porotu da me vidi i čuje - dodala je.

Dep je tužio Herd za 50 miliona dolara, navodeći da ga je oklevetala u članku Washington Posta iz 2018. u kojem je pisala o svom iskustvu porodičnog nasilja.

 - Bojim se da će, bez obzira na to šta radim, bez obzira na to šta govorim ili kažem, svaki korak koji napravim predstavljati još jednu priliku za novu vrstu ućutkivanja -  rekla je Herd u odgovoru na pitanje je li zabrinuta da bi je Dep mogao ponovno tužiti u budućnosti.

- Šta je ono što pretpostavljam da tužba za klevetu treba učiniti – uzeti tvoj glas -  zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.