ŠOKANTNA ISPOVIJEST

Ešton Kučer o borbi s autoimunom bolesti: Sretan sam što sam uopće živ

Nisam znao hoće li mi se vratiti vid, nisam znao hoće li mi se vratiti sluh, nisam znao hoću li opet moći hodati, otkrio je glumac

Mila Kuniš i Ešton Kučer. Agencije

L. S. R.

9.8.2022

Ešton Kučer (Ashton Kutcher) otkrio je u novoj epizodi serije "Running Wild with Bear Grylls: The Challenge" da mu je ne tako davno dijagnosticirana rijetka vrsta vaskulitisa, autoimune bolesti krvnih žila. Istaknuo je da ga je bolest "izbacila iz ravnoteže", ali da mu je i dala nove poglede na život.

- Prije otprilike dvije godine dobio sam super rijetki oblik vaskulitisa koji mi je oslabio vid i sluh i potpuno me izbacio iz ravnoteže - rekao je glumac.

Rekao je da tek sada vidi koliko je taj period zapravo bio težak.

- Nisam znao hoće li mi se vratiti vid, nisam znao hoće li mi se vratiti sluh, nisam znao hoću li opet moći hodati. Sretan sam što sam uopće živ - naglasio je Kučer.

Rekao je i da ga je bolest naučila pristupati problemima na drugačiji način:

- Život postaje zabavan u trenutku kad shvatiš da ti zapravo prepreke daju ono što trebaš u životu. Onda počneš surfati na svojim problemima umjesto da živiš pod njima.


US Magazine ističe da je ovo prvi put da je glumac javno progovorio o svojoj borbi s vaskulitisom, ali i da se njegova supruga, glumica Mila Kunis, u jednom prošlogodišnjem intervjuu osvrnula na njegovo zdravstveno stanje.

- Ponašao se jako glupo. Jedno vrijeme je jeo samo grožđe, bilo je to jako glupo. Dvaput smo završili u bolnici zbog pankreatitisa - rekla je Kunis.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.