OGLASILA SE NA TWITTERU

Seka Aleksić ponovo oduševila: Redovno se čuje s djevojčicom koju je vodila na maturu

Seka Aleksić je promijenila život djevojčici iz Vrbasa kada joj je bila pratilja na maloj maturi, a sada je otkrila i da su ostale u kontaktu

Seka Aleksić ponovo oduševila. Instagram

D. R.

6.8.2023

Seka Aleksić je nedavno pokazala da ima veliko srce, kada je djevojčicu z Vrbasa odvela na malu maturu jer niko nije želio da joj bude pratnja, a prethodno je u osnovnoj školi zbog nacionalne pripadnosti bila žrtva podsmijeha.

Pjevačica je, čim je saznala na društvenim mrežama ovaj slučaj, odlučila da upravo ona bude pratilja djevojčici Miji, što je i ispunila u junu te joj uljepšala život, a mnogima pokazala kako bi trebalo da se ponaša jedna javna ličnost.

Seka Aleksić sa maturanticom. Instagram

I danas je Seka Aleksić sa svojim pratiocima na Twitteru podijelila lijepe vijesti i stavila do znanja da se s djevojčicom i njenom porodicom često čuje.

- Mia je upisala ono što je i željela, saobraćajni tehničar, 4 godine. Imate pozdrave od nje i njene porodice. Čujemo se veoma često. Mia je jako sretna. (Za one koji ne znaju, Mia je djevojčica s kojom sam išla na maturu) - napisala je pjevačica i ponovo oduševila javnost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.