NOVI ALBUM

Šakira napravila haos na internetu prisnim fotografijama sa zgodnim glumcem

"Zamijenila Twingo za Ferrari", šale se fanovi

Šakira s britanskim glumcem. Instagram

M. Z.

21.3.2024

Šakira (Shakira) je zaludjela internet novim fotografijama. Kolumbijska pjevačica prisno je pozirala s Lušenom Laviskontom (Lucien Laviscount), zvijezdom serije ''Emily in Paris''. Strani mediji izvještavaju da će zgodni britanski glumac biti glavna zvijezda spota za njenu novu pjesmu ''Punteria''.


Šakira je pozirala u Lušenovom zagrljaju dok na sebi ima roze haljinu, a i kosu je obojila u nijanse roze. Laviskont nije nosio majicu i pozirao je samo u bijelim kratkim hlačama. Slike su izazvale haos na mrežama. "Zamijenila Twingo za Ferrari", šale se fanovi.

Podsjetimo, nakon sedam godina Šakira izbacuje novi album ''Las Mujeres Ya No Lloran'', koji izlazi 22. marta. Novi album uključuje 16 pjesama - osam novih, plus remix i sedam ranije objavljenih hit singlova koji već imaju ukupno 3,7 milijardi reprodukcija na Spotifyu.

- Stvaranje ovog albuma bilo je alhemijski proces. Pišući svaku pjesmu, obnavljala sam sebe. Dok sam ih pjevala, moje su se suze pretvorile u dijamante, a moja ranjivost u snagu - rekla je Šakira o albumu, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.