LJUBAV JE KRATKO TRAJALA

Tom Kruz više ne ljubi Ruskinju, a razlog prekida iznenadio je sve

Iako se činilo kako je u atraktivnoj Elsini napokon pronašao onu pravu, situacija se promijenila gotovo preko noći, i to iz pomalo bizarnog razloga

Tom je kratko ljubovao s Ruskinjom. thenews.com.pk/latest

M. Z.

29.3.2024

Tom Kruz (Cruise) prekinuo je ljubavnu vezu s Ruskinjom Elsinom Kajrovom (Khayrova), a sve kako bi izbjegao bilo kakve probleme s njenim bivšim suprugom, ruskim oligarhom.

Naime, nakon što je saznao da njegova bivša supruga ljubi slavnog holivudskog glumca, Dmitri Cvetkov (Dmitry Tsvetkov) dao je veliki intervju za Daily Mail u kojem je iznio sve detalje njihovog braka, ali i upozorio Kruza da ''drži oči širom otvorene, a novčanik na sigurnom''.

Navodno je upravo taj intervju zabrinuo Kruza, kao i cijeli njegov tim, koji su ga potom savjetovali da je za njega najbolje da okonča vezu.

- On trenutno snima, a ne može se koncentrirati na film ako njen bivši suprug svaki put kada ga se spomene u medijima izgovori svašta. Jednostavno, nisu htjeli imati nikakvog posla s bivšim suprugom koji svakih nekoliko sedmica smišlja nešto ružno za reći - otkrio je dobro upućeni izvor.

Cvetkov, koji navodno više voli da ga se naziva tajkunom negoli oligarhom, i sam je fan Toma Kruza, a u intervjuu je priznao kako je film ''Oči širom zatvorene'' gledao nevjerovatnih 30 puta. Rekao je i kako je razgovarao sa svojim prijateljem, holivudskim producentom, da ga u filmu o njegovom životu glumi upravo Kruz, piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.