LJEPOTICE

Denis Ričards je najpoželjnija plavuša na planeti

Ponosna sam jer sam opstala, izjavila je bivša supruga Čarlija Šina

Piše: L. S. R.

25.8.2019

Denis Ričards - Avaz
Denis Ričards - Avaz
Denis Ričards - Avaz
Denis Ričards - Avaz
Denis Ričards - Avaz
+1

Život s  Čarlijem Šinom  (Charlie Sheen, 53) i njihova turbulentna veza obilježili su život lijepe glumice Denis Ričards (Denise Richards, 48). Unatoč svim nevoljama koje joj je taj brak donio, Denis je opstala u Holivudu i nastavila karijeru koju je počela graditi kao tinejdžerica.  Godine 2005. bila je plasirana na 82. mjesto najseksipilnijih žena svijeta prema časopisu FHM.

Sudbinski susret

Dok je još bila maloljetna Denis se okušala u snimanju reklama, a potom je zakoračila i u filmski svijet. Glumila je u seriji „Melrose Place'" a  bila je i Bondova djevojka.

Sudbinski susret sa Šinom desio se 1993. na snimanju komedije „Besmrtno oružje". Vjenčali su se 2002., a skupa su izdržali četiri godine. Problematičan brak s pet godina starijim kolegom došao je u prvi plan, a njezina glumačka karijera pala je u drugi.

- Nemam nikakve sumnje da su turbulencije u privatnom životu utjecale na moju karijeru. Bilo je uloga koje nisam dobila jer redatelji i producenti nisu htjeli biti blizu te strke. Ali, zato sam još ponosnija što sam uspjela sve ove godine opstati u Holivudu i glumom plaćati sve račune - rekla je Denise.

Njihova veza odvijala se brzo, a u doba kad su dobili kćerke Sam (15) 2004. te Lolu Rouz (Rose, 14) godinu poslije, Čarli je vladao TV svijetom sa  „Dva i po muškarca"

Šin je novac rasipao i na kocku, drogu, alkohol i prostitutke, a ni kod kuće situacija nije bila bajna. Često je imao nasilničke ispade, pa se Denis razvela 2006. a Čarli je jedno vrijeme imao zabranu prilaska glumici.

Denis je nedavno zbog jednog detalja privukla pažnju gledalaca šoua "Kućanice iz visokog društva: Beverly Hills" - pri pogledu na njen vrat bilo je više nego očigledno da ima povećanu štitnu žlijezdu. Brojne je obožavatelje zabrinula i slali su joj dobronamjerne poruke da poradi na hormonalnom zdravlju.

Problemi s štitnjačom

Sedmicama nakon toga, na svom je Instagram profilu glumica objavila fotografije na kojima je njen vrat u prvom planu.

- Nevjerovatno je koliko se stanje s mojom štitnjačom promijenilo nakon što sam eliminirala gluten iz prehrane. Vi ste bili ti koji ste me upozorili da mi je ova žlijezda povećana jer sam ja sama to ignorirala sve dok mi niste ukazali na to i bili ste u pravu. Tada sam shvatila da je ozbiljno - napisala je Ričards na svom Instagramu.


Utjecaj prehrane

- Nisam imala pojma da prehrana može imati toliki utjecaj na naše tijelo i nisam znala da je gluten toliko toksičan. Hvala vam na brizi - poručila je Denis svojim fanovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.