AKTIVNIJA NEGO INAČE

Jelena Perčin nakon razvoda na Instagramu dijeli zanimljiv sadržaj

U posljednje vrijeme rado dijeli trenutke iz privatnog života sa svojim prijateljima i pratiteljima

Jelena Perčin. Instagram

N. A.

5.5.2023

Glumica Jelena Perčin (42) početkom godine potvrdila je špekulacije da se razvodi od Momčila Otaševića (33). To je mnoge iznenadilo jer su se činili sretnim i skladnim parom, ali glumica je otkrila da je ostala u dobrim odnosima s bivšim suprugom, prvenstveno zbog djece, koja su im, kako je istakla , prioritet. 

Naime, Jelenu u posljednje vrijeme sve češće možemo vidjeti na raznim događanjima, te je čak i na društvenim mrežama postala aktivnija više nego inače. Odnosno, na svom Instagram profilu u posljednje vrijeme rado dijeli trenutke iz privatnog života sa svojim prijateljima i pratiteljima. 

Isto tako, Jelena često objavljuje fotografije sa svojim dragim kolegama pa je tako nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira s kolegama Goranom Bogdanom i Goranom Navojcem.

Također, glumica je počela objavljivati i fotografije iz privatnog života pa je tako sa pratiteljima podijelila trenutak iz kuhinje.

Jelena je za "Slobodnu Dalmaciju" ispričala kako je za nju razvod grozan događaj i životno razdoblje, zbog čega se znala osjećati anksiozno jer je osoba koja voli stvari imati pod kontrolom.

- Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj porodici, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu - istakla je Jelena. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.