INSTAGRAM

Kim Kardašijan objavila fotografiju s 18 godina mlađim Mbapeom: Fanovi negoduju

Mladi, uspješni fudbaler privukao pažnju Kardašijanki

Mbape i Kim Kardašijan - Avaz
kim kardašijan - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
E. Ag.

12.7.2023

Kim Kardašijan (Kardashian) objavila je na svom Instagram profilu fotografije sa žurke Majkla Rubina (Michael). Posebnu pažnju privukla je slika s čak 18 godina mlađim sportistom.

Osim brojnih fotografija koje su se našle na njenom profilu, rijaliti zvijezda je objavila sliku i s fudbalerom Kilijanom Mbapeom (Kylian Mbappé) , što je izazvalo pravu buru.

Mbape je s osmijehom na licu pozirao pored Kim, a ispod spomenute objave krenuli su da se nižu komentari fudbalskih navijača koji su govorili mladom Francuzu da se "kloni" Kardašijanke.

Dio američkih medija piše kako se Kim tokom večeri družila i flertovala s bivšim igračem američkog fudbala Tomom Bredijem (Bredy), ali je ipak izabrala da se slika s Mbapeom.

O francuskom fudbaleru naširoko se piše ovih dana zbog neizvjesnosti u fudbalskoj karijeri u PSG, čiji je najbolji strijelac sa 212 golova.

Mladi, uspješni sportista sigurno je privukao pažnju Kardašijankama, a i njegov privatan život nije uzoran, što je donekle očekivano za fudbalere. Za njega se pisalo da je imao djevojku koja je sa samo 16 godina promijenila spol.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.