OTVORENO

Megan Foks prvi put o plastičnim operacijama: "Hoću izgled striptizete iz 90-ih"

Posljednja operacija grudi koštala ju je 30.000 dolara, a Megan je iskreno priznala da bi voljela da ima još veće

Megan Foks. Instagram

E. Ag.

21.3.2024

Megan Foks je u nedavnom razgovoru za pockast "Call Her Daddy" konačno progovorila o nizu estetskih zahvata koje je radila na svom tijelu

Manija u vezi s plastičnom hirurgijom za glumicu je počela u 21. ili 22. godini. Prvo je ugradila silikonske implantate, a onda je počela da radi i druge korekcije tijela. To je uključivalo operaciju nosa, botoks, filere i još jedno povećanje grudi.

Posljednja operacija grudi koštala ju je 30.000 dolara, a Megan je iskreno priznala da bi voljela da ima još veće. Međutim, majka priroda joj ne dozvoljava, jer, kako kaže, operacija nije moguća zbog njene vitke linije, piše B92.

- Moje grudi su lažne od moje 21. ili 22. godine. Uradila sam ih na konzervativan način, jer su tada svi radili taj zahvat i onda ste morali da radite povećanje koje nije moglo da se vidi. Ja sam uvijek bila ona djevojčica koja se gledala u ogledalo i pitala se: 'Gdje su moje grudi?' Uvijek sam željela velike grudi i nisam bila zadovoljna prvim silikonima. 

Uradila sam nove kada sam završila s dojenjem svoje djece, jer ne znam gdje su stari nestali, ali su nestali. Onda sam nedavno morala da ponovo idem na operaciju grudi, jer nemam dovoljno tjelesne masti da prikrije implantate, pa ste mogli da vidite njihovo talasanje. Željela sam gigantske grudi, nije me briga šta je u trendu, daj mi izgled striptizete iz 1990. godine - ispričala je glumica, te dodala da ne podnosi anesteziju.

Foks je, također, priznala da bi u jednom trenutku rado uradila operaciju uvećanja zadnjice.

- Hoću takvu zadnjicu da se ljudi okreću za mnom, šapuću, smiju i pričaju nešto poput: 'Šta? Šta gledamo?' Kao da sam cirkuska nakaza. Ako bih već prošla kroz taj proces, želim takvo nešto. Neću da čujem izjave kao što su: 'Oh, misliš li da je stvarno samo išla u teretanu?' Moja zadnjica mora da zaustavlja ljude na putu - rekla je Megan.

A šta nije radila od estetskih zahvata?

- Nikada nisam radila nikakvo zatezanje lica, nikakvu operaciju mačkastih očiju, iako bih to voljela! Nisam radila ni običan lifting obrva, nikada nisam radila niti za zatezanje lica. To nije zbog nekog mog moralnog stava, nego zato što ne vjerujem da daju rezultat, a i zato što se bojim da će biti problem onda kad mi zaista bude trebao pravi fejslifting. Nikada nisam uklanjala masne jastučiće iz obraza i nikada neću. Ja sam veoma mršava osoba koja nema dovoljno tjelesne masti ni na licu, tako da ću uvijek samo stavljati masnoću, nikada je neću vaditi. Nisam imala ni liposukciji ili konturisanje tela ili bilo šta slično - nabrojala je holivudska zvijezda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.