PRAZNIK PREKO BARE

Ilda Šaulić dva dana bila zarobljena zbog oluje u Americi

Uprkos ograničenom kretanju, proveli smo se fantastično, priznala je Ilda za srbijanske medije

Ilda Šaulić. Agencije

L. Karahmet - Pujagić

9.1.2021


Pjevačica Ilda Šaulić otputovala je u Ameriku sa suprugom Bojanom i kćerkom Emom, a zbog snijega i oluje bili su zarobljeni dva dana, jer je saobraćaj bio u kolapsu.

- Odmah po slijetanju bili smo dva dana zarobljeni u Nju Džersiju, jer je čitav Njujork bio u kolapsu zbog snježne oluje. Tek kada se to smirilo, otišli smo da obiđemo grad, ali ostali smo kraće od planiranog zbog Bojanovih obaveza u Vermontu, što je bio osnovni povod za naše putovanje - rekla je Ilda za srbijanske medije.


Pjevčica je otkrila kako je njena prodica provela praznike u Americi, kao i kakva praznična atmosfera tamo vlada, a istakla je da su ljudi, kao ona, njen suprug i kćerka, sami organizovali svoj zabavni program.

- Bojan ima stan u Sent Albansu, živopisnom američkom gradiću poput onih iz romantičnih komedija s božićnom temom. Na centralnom trgu su klizalište, gradska skupština, jedna biblioteka, nekoliko čajdžinica… - ispričala je Ilda i dodala:

- Sve je dekorisano još za njihov Božić, svuda se čuje muzika, imaš osjećaj kao da živiš na Holmark kanalu. Ema je s tatom išla da nabavi jelku, okitili smo kuću, bilo je samo nas troje, jer neki od prijatelja zbog snijega nisu mogli da dođu. Dočekali smo tako 2021. po našem vremenu, a po njihovom smo zaspali prije ponoći. Uprkos ograničenom kretanju, proveli smo se fantastično - priznala je Ilda.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.