ŠEJLA U ŠOKU

Džejla Ramović priredila nesvakidašnje iznenađenje sestrama

Odmah nakon nastupa podijelila je impresije sa svojim pratiocima na Youtube kanalu koji nisu ostali ravnodušni na Džejlin potez, baš kao i Šejla

Džejla Ramović. Screenshot

Nova.rs

20.2.2023

Od kada je kročila u estradne vode Džejlina najveća podrška i vjetar u leđa u karijeri su sestre Šejla i Lejla koje je podržavaju svim srcem, počev od snimanja spotova i novih projekata do nastupa gdje su uvijek u prvim redovima, piše Nova.rs.

Atmosferu sa jednog od posljednjih Džejlinih nastupa Šejla je podijelila na svom Youtube kanalu. U namjeri da iznenadi brojne fanove i počasti kadrovima sa sestrinog nastupa Šejla je bukvalno ostala u šoku s obzirom da je Džejla ovoga puta riješila da iznenade nju.

Sestra Džejle Ramović. Screenshot

Gromoglasan aplauz

Naime, snimajući mlađu sestru na bini, iza Džejle je usred kluba na velikom ekranu osvanuo natpis „Pozdrav za Šejlu i Lejlu Ramović od Džejle“ te je uslijedio gromoglasan aplauz, a Šejla nije skidala osmijeh sa lica.

Odmah nakon nastupa podijelila je impresije sa svojim pratiocima na Youtube kanalu koji nisu ostali ravnodušni na Džejlin potez, baš kao i Šejla.

- Bilo je predivno, ali sam preumorna. Opet sam izašla u štiklama i to je greška života, noge su mi otpale. Nadam se da ste uživali u kadrovima sa nastupa, nama je bilo prelijepo, Džejla predivna kao i uvijek!

Iznenađenje za sestre Džejle Ramović. Screenshot

Spot na Islandu

Podsjetimo, pobjednica „Zvezda Granda“ nedavno je snimala spot za svoj novi singl „Sparta“ i to na Islandu, a naravno na daleku destinaciju sa njom su krenule i Lejla i Šejla koje su imale veoma važnu ulogu na snimanju novog spota.

Kako je izgledalo iznenađenje koje je Džejla priredila sestrama na nastupu pogledajte u Šejlinom vlogu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.