NOVA SVAĐA

Ana Nikolić poručila Kaji Ostojić: Hvala ti što si me spasila od antihita

Kaja smatra da je reakcija publike nakon premijere pokazala da je pjesma u njenom izvođenju pun pogodak

Ana Nikolić. Instagram

N. A.

31.5.2023

Na pomolu je nova svađa na srbijanskoj muzičkoj sceni. Pjevačica Ana Nikolić tvrdi da je pjesmu "Direktore", koju je prije mjesec dana objavila Katarina Ostojić Kaja, uredno platila autoru Slobodanu Veljković Cobiju u cijelosti.

Ana se oglasila nakon što se Kaja jučer zahvalila njoj i Nataši Bekvalac jer su odlučile da ne snime ovu pjesmu, a bila im je ponuđena.

Kaja smatra da je reakcija publike nakon premijere pokazala da je pjesma u njenom izvođenju pun pogodak.

Ipak, Ana ima svoju stranu priče.

- Jedna je istina. Ja nikoga nikada nisam prozvala osim ako me ne diraju. Cobija sam pustila godinu, jer je imao porodičnu tragediju, i to sam razumjela, a on se nije javljao. Imala sam razumijevanja jer je bio jako vezan za roditelje. Nekoliko puta sam ga zvala, ali se nije javljao. Pjesma je kupljena, plaćena je, a ne data kapara. Peja (jedan od saradnika, prim. aut.) odveo me je da čujem "Direktore". Pozvala sam brata Marka i plaćeno je, jer je računao da ćemo raditi. Ali ne, nećemo raditi, a to ne znači da možete da uzmete pjesmu i da je date bilo kome. To tako ne ide. Zapravo, ide, zato je i megahit. Hvala joj što me je spasla od antihita "Direktore", bukvalno. Katastrofišen, danke, aufiderzen - u svom stilu je rekla Ana, prenosi "Kurir".

Podsjetimo, Ana je prošle godine vodila bitku sa Milicom Pavlović oko prava na pjesmu "Provereno", a čini se da je u Kaji pronašla novog "suparnika".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.