ZADRUGA

Car ljubomorisao Aleksandri zbog Mikice Bojanića

Aleks se pravdala da se ništa između njih dvoje nije desilo osim plesa i zagrljaja

Printscreen

N. S.

3.2.2023

Turbulencije ne prestaju u srbijanskom rijaliti u šou "Zadruga". Naime, Filip Car i Aleksandra Nikolić su rano jutros ušli u sukob zbog njenog prisnog odnosa sa Mikicom Bojanićem na proslavi njenog rođendana.

 Aleks se pravdala da se ništa između njih dvoje nije desilo osim plesa i zagrljaja, a podsjećamo Car i Aleksandra tad nisu bili u vezi.

- Nije se to tako vidjelo, vidjelo se kao k******ku - rekao je Car.

- Ja ti kažem da nije tako - dodala je Aleksandra.

- I Mikica je tako zaključio, čim je tako pitao - nastavio je Filip.

- Meni je bio rođendan - pravdala se Nikolić.

- Šta znači, ako ti je rođendan, da plešeš sa svima? Kad već dozvoliš da ti se to desi, onda skreneš pažnju tim ljudima na to. Nemoj ti meni to, nisi ti ni glupa ni naivna. Našla si se u takvoj situaciji sa Zvezdanom, pa sa Mikicom - govorio je Filip.


Nije - rekla je Aleks.

Tako si mi pričala i za ples sa Kristijanom. Ja ti skrenem pažnju na vrijeme, jer je kasnije kasno. Tako sam ti prije skretao pažnju na Zvezdana, sad za Mikicu... Sad i kad neke stvari Miljan kaže... Neka ti bude jasno, nije isto kao kad si sa nekim drugim i kao kad si sa mnom. Alergičan sam na takve stvari. 42 zagrljaja sa čovjekom koji ima ženu nisu normalna - prebacio je Filip.

- Šta ja radim sad? Kakav si ti, ja mogu da budem 10 puta gora - pitala je Aleksandra.

- I ovi tvoji odnosi sa Anitom... Kao ona pada u depresiju zbog svoje kombinacije sa Matorom... Onda Mića i Zorica, da ti piješ kafe sa njima. Lepog Miću zaboravi. Možemo zajedno u pabu da pričamo sa njim o životu, ali da ti brusi mozak ne. Sa Zoricom zaboravi na ispijanje kafe, Miljan isto. Skloni se iz tog druženja. Samo mene slušaj. Ja za čas napravim paranoju. I ono što sam ti rekao za Zvezdana... Ako tebi nešto smeta, ti mi reci, svađa sa Majom. Ispoštovat ću te, ispoštuj i ti meni. Nemoj da te vidim da pričaš sa Zvezdanom, Janjušem i Mikicom, to je kao kad bih ja pričao sa Majom i Milicom - govorio je Car.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.