STIŽE TUŽBA

Oglasila se Aleksandrina majka nakon incidenta između Aleks i Cara

Oboljela sam od njega, poručila je Slovenka

Aleks i Car. YouTube/Print Screen

N. A.

9.3.2023

Odnos između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara turbulentan je otkako su ponovo započeli ljubavnu vezu, a nakon njihovog posljednjeg žestokog sukoba oglasila se majka ove zadrugarke, Slovenka.

Kako kaže, nije sklopila oči od trenutka kada je vidjela da Filip fizički nasrće na njenu kćerku i tvrdi da se veoma uznemirila zbog pojedinih kadrova iz rijalitija. Slovenka je navela i da je pet puta padala u nesvijest, a poručila i da će Aleksandrina sestra zajedno sa advokaticom pokrenuti tužbu protiv Cara.

Aleksandrina mama Slovenka. YouTube/Print Screen

- Ne znam gdje mi je glava, jako sam loše. Aleksandrina sestra je krenula sa advokaticom u policiju. Jako sam uzrujana. On vrši godinama nasilje nad svakom ženom, a samo leži kao stoketina, kakav je to rijaliti igrač. Uzeo je pare unaprijed i više ga ništa ne zanima, samo maltertira žene. Ko je on da nju udari? Nekoliko godinama sam je liječila od grozne bolesti i zato sam napustila karijeru. J**em li mu porijeklo, oboljela sam od njega. Gajila sam je da bude moja barbi, a on nju davi. Nisam mogla do kraja odgledati snimak, pala sam pet puta u nesvijet - izjavila je Slovenka za "Kurir".

Do fizičkog kontakta između Filipa Cara i Aleksandre došlo je nakon što ga je ona uhvatila prisnog s Majom Marinković, poslije čega je on nasrnuo na nju, pa je obezbjeđenje spriječilo veći incident.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.