ZADRUGA

Anđela osudila Anu zbog druženja njene kćerke sa Tarom Simov

Tara Simov je drugarica vaše kćerke, primili ste ljubavnicu u kuću, derala se Đuričić

Ana i Anđela. YouTube/Print Screen

N. A.

24.3.2023

Žestoka svađa dogodila se u rijaliti programu "Zadruga" između Ane Ćurčić i Anđele Đuričić tokom gledanja klipova, a prvi put je spomenuta Tara Simov.

Anđela je saznala da je Tara Simov nakon izbacivanja iz "Zadruge 4" otišla u dom Ane Ćurčić i to joj je i prebacila. S obzirom na to da je Tara najbolja drugarica Anine kćerke Ive, otišla je kod nje kada nije imala kuda.

Ana je na ovaj Anđelin napad skočila u Tarinu odbranu i spomenula Anđelin prvi intimni odnos sa Slavnićem:

- Ostavi Taru, znam je od njene sedme godine, ajde da pričamo o tebi i Zvekiju. Prvi s*ks vam je bio kao kod babe i dede, pa vam je upao Filip Car da pita nešto, pa si Zvezdana tapšala po ramenu. A da ne pričam koliko je trajao... Bilo je sramota za gledati - rugala se Ana Anđeli koja je potom doživjela nervni slom zbog klipa na kome Maja i Zvezdan pričaju o afteru.

Anđela je potom osudila Anu što se ponaša kao velika moralna gromada, pa je dozvolila kćerki Ivi da se druži sa Tarom sa kojom je Nenad Aleksić Ša prevario ženu.

- Tara Simov je drugarica vaše kćerke, primili ste ljubavnicu u kuću. Kada je ispala iz rijalitija i nije imala gdje da spava bila je kod najbolje drugarice, znači na vašoj adresi - rekla je Anđela i dodala:

- Pozdravljam Taru Simov koja je ljubavnica isto kao ja, a Ana je preljubnica i ljubavnica - vikala je Anđela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.