DA LI JE DEJAN RAZLOG

Nakon što su pominjali bebu, Car i Aleks raskinuli iznenada: Objavljeni dokazi o krahu njihove ljubavi

Mnoge fan grupe i ostali korisnici na društvenim mrežama počeli su da nagađaju i spekulišu o njihovom raskidu

Car i Aleks. Telegraf.rs

Telegraf.rs

5.8.2023

Aleksandra Nikolić, pobjednica "Zadruge 6" i njen momak Filip Car raskinuli su navodno svoju vezu iznenada, a dokazi kruže društvenim mrežama.

Naime, iako su prije samo dva dana pričali o bebi, već danas su svi planovi pali u vodu, nakon nove svađe i raskida, piše Telegraf.rs.

Mnoge fan grupe i ostali korisnici na društvenim mrežama počeli su da nagađaju i spekulišu o njihovom raskidu, međutim na jednoj stranici na Instagramu danas su isplivali i dokazi, koji govore u prilog tome.

Aleksandra i Filip su se otpratili sa društvenih mreža i potpuno prekinuli komunikaciju, a mnogi pretpostavljaju da je Dejan Dragojević glavni razlog ove njihove odluke.

Inače, oni su potvrdili da nerijetko imaju svađu, a ovo nije prvi put da Aleksandra i Filip raskidaju. Prilikom prošle svađe, Nikolić se odmah uputila ka Crikvenici, kako bi oni izgladili odnose i riješili sve probleme, a da li će ponovo učiniti isto, ostaje nam da ispratimo. Ipak, zajednički fanovi već uveliko komentarišu i čekaju njihovo prvo oglašavanje.

Ne prate se na Instagramu. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.