NIKOLA TOMIĆ

Matorin brat se nije pojavio na svadbi, a sada progovorio za medije: Jovana bi lakše podnijela da je Anita prevarila sa muškarcem

On je otkrio i da li Anita nešto može da uzme Matoroj nakon razvoda, pošto je Jovana istakla da želi da prekine brak sa njom

Matora i Anita. Telegraf.rs

Telegraf.rs

28.11.2023

Brata rijaliti zvijezde Jovane Tomić Matore, Nikolu, nismo imali priliku često da viđamo u javnosti, piše Telegraf.rs. 

Ipak, nakon što je Matora kao udata žena ušla u "Elitu", njen brat je istupio i počeo da govori za medije.

Nikola je sada otkrio da nije htio da prisustvuje na svadbi kod Matore, jer nije htio da se svađa sa porodicom i Matorinim roditeljima koji nisu podržali vjenčanje Jovane i Anite.

On je otkrio i da li Anita nešto može da uzme Matoroj nakon razvoda, pošto je Jovana istakla da želi da prekine brak sa njom.

- Anita ne može da uzme Matoroj ništa, ona može da uzme nekretninu, ali ne može ni to, stečeno je prije braka i nadam se da se neće pomiriti - rekao je Matorin brat.

Nikola Tomić. Red TV

Nikola je prokomentarisao kako Matorin otac podnosi sve ovo što se dešava Jovani i to da li će Anita zadržati prezime Tomić.

- Matorin tata je slab na Jovanu, ali nije mu bilo lako kada je dolazilo do te svadbe, on nikada nije bio za Anitu, a iskreno nema šta da ona zadrži naše prezime. Ja ne znam da li bih se javio Aniti da je sretnem, a iskreno mislim da bi Jovana lakše podnijela da je Anita prevarila sa muškarcem - rekao je Nikola Tomić pa se osvrnuo na Anitino dijete:

- Moram da kažem da je Jovana više brinula o Anitinom djetetu, nego sama Anita, ona je malog Alekseja prihvatila kao moju Dunju - istakao je Tomić.

Nikola je prokomentarisao i Mateu Car i njeno dopisivanje sa Anitom, što smatra da je bio čist marketing.

- Matea je radila na svojoj promociji, ali hvala joj, otvorila nam je oči svima - rekao je Nikola Tomić u emisiji "Ne gledam ti ja to".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.