ZLATNA LOPTA

Šta se zaista desilo sa Ronaldom?

Agencije

30.8.2018

Izostao je glamur, oni najbolji na svijetu nisu bili prisutni, ali Mesi nije imao razlog, a Ronaldo nije mogao da dođe.

Tako glasi šturo objašnjenje iz evropske kuće fudbala, kada je Kristijano u pitanju.

Naime, on je izabran za najboljeg napadača, a gol sadašnjem klubu je i najljepši u Ligi prvaka prošle sezone, pa jednostavno te dvije nagrade nije imao ko da uzme, biće mu poslate.

On je samo navodno rekao da nema vremena, spekulacije su krenule da je nezadovoljan jer je Modrić uzeo nagradu, ali italijanski mediji tvrde da je razlog meč u subotu.

Ronaldo neće igrati za Portugal u septembru, potpuno se posvetio što bržem povratku u formu, a čeka ga Parma u subotu, pa nije trošio vrijeme na putovanja.

Razlog je "Zlatna lopta". Da bi uspio da je preotme već viđenom Grizmanu, ili eventualno Modriću, trebalo bi da odigra perfektnu jesen za Juventus i sačuva trofej u svojim rukama.

Djeluje kao nemoguća misija, osvojio je LP, ali Portugal nije napravio ništa na Mundijalu, no CR7 vjeruje da bi ako zapali Seriju A (u prva dva kola nije dao ni gol) i ponovo obori sve rekorde u Ligi šampiona po broju golova mogao na kraju da osvoji novu titulu najboljeg igrača svijeta.

Uz to, priča se da nije želio da rizikuje da sretne Florentina Pereza jer nije siguran da bi mogao da se uzdrži od sukoba. Podsjetimo, obavezao se da ćuti o tome kako ga je Perez prevario oko novog ugovora i zbog čega je otišao iz Reala.

Na kraju, ostao je u Torinu i sprema se za subotnji meč sa Parmom gdje silno želi da otvori konto u Seriji A.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.