HRVATSKI TENISER

Ćorić opet ljubi, u vezi sa 13 godina starijom pjevačicom

Upoznali se preko zajedničkog prijatelja

Ćorić i Ostojić: Nova ljubav. Printscreen

N. D.

21.1.2023

Hrvatski teniser Borna Ćorić (26) je već neko vrijeme u vezi s srbijanskom pjevačicom Kajom Ostojić (39), objavili su srbijansaki i hrvatski mediji.

U javnosti su se pojavile fotografije gdje su njih dvoje zajedno, a navodno su se upoznali prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo između njih je zaiskrilo.

Uspio je osvojiti

U početku Kaja, tvrde srbijanski mediji, nije htjela prihvatiti Ćorićevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, čak 13 godina, ali ju je Borna naposljetku uspio osvojiti.

Službeno su se počeli viđati prije nekoliko sedmica, a može ih se vidjeti i u Zagrebu i u Beogradu, a prije nekoliko dana snimljeni su u jednom beogradskom restoranu gdje je pjevao Ljuba Aličić. Bili su u dobrom raspoloženju i očigledno je bilo da su jako bliski.

"Kurir" doznaje kako je Borna stigao avionom u Beograd, a nakon izlaska iz Kajinog stana otišli su prvo u teretanu, pa onda u provod.

Kaja je Bornu odvela u teretanu gdje radi njen prijatelj Nikola Anđelić, koji je, navodno s njenim kumom Duškom Banjcem u maju 2022. osuđen zbog posredovanja u prostituciji.

Tri propala braka

Pjevačica iza sebe ima tri propala braka i jedno dijete, a nedavno je prekinula zaruke s hrvatskim nogometašem Mateom Pavlovićem.

Borna je tajanstven kad je u pitanju njegov ljubavni život. Poznata je tek njegova veza sa sportskom novinarkom i bivšom kraljicom Dalmacije, Valentinom Miletić, a povezivalo ga se i s Kristinom Bralo, bivšom djevojkom Davora Šukera.

Ćorić inače slovi za jednog od najpoželjnijih hrvatskih mlađih neženja, piše "Slobodna Dalmacija".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.