BIH

Jonathan Moore posjetio Trebinje

razgovarao s načelnikom Vučurevićem

Autor:P. M.

18.9.2014

Šef Misije OSCE-a u BiH Džonatan Mur (Jonathan Moore) sastao se danas sa trebinjskim gradonačelnikom Slavkom Vučurevićem (PDP). 

Prema Murovim riječima sa trebinjskim gradonačelnikom razgovarao je o odnosima Trebinja i Dubrovnika, kao i o predstojećim izborima, te istakao da  njegov tim prati sve što se dešava oko izbora u cijeloj BiH.

"Nadam se da će Trebinje imati najbolje odnose sa komšijskim opštinama, posebno Dubrovnikom. Ja sam se i u svojstvu zamjenika ambasadora dosta zalagao za dobre odnose ova dva grada i drago mi je da vidim sve više Dubrovčana u Trebinju“, rekao je Mur i dodao  da će se uskoro stvoriti uslovi da dubrovački gradonačelnik Vlahušić i službeno posjeti Trebinje.. 

Gradonačelnik Trebinja je rekao da je zamolio Džonatana Mura da iskoristi svoj autoritet da bi se odnosi političke elite Trebinja i Dubrovnika uspostavili na što bolji način, jer građani su već napravili iskorak.

Osim sa gradonačelnikom Trebinja Mur će se sastati i sa episkopom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Grigorijem i nosiocem liste ”Za pravdu i red” Nebojišom Vukanovićem. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.