REAKCIJA Advokat bio dio tima porodice

Dragičević žestoko udario po Tomiću zbog sinoćnje izjave: Udbaško đubre...

A. Ču. / Avaz.ba

Dragičević i Tomić


Advokat Duško Tomić, koji je bio dio advokatskog tima porodice Dragičević, izjavio je u emisiji ''Izazovi'' na BN TV kako je motiv ubistva Davida Dragičevića “hakerski ulazak u jedan račun na kojem je ogroman novac”.

– Tada sam rekao da o tome moramo da obavijestimo i javnost i da idemo do tih laptopa i da se utvrdi čiji je taj novac – čiji je novac taj ga je i ubio! Ja sam to i naglasio na jednoj konferenciji. Nakon toga Davor me pozvao i rekao: “Zaboravi više ovu priču, ti si moj advokat” – rekao je Tomić, navodeći da je Davoru objasnio da je on advokat istine i da je tada došlo da raskola, odnosno razlaza.

Njegova izjava izazvala je žestoku reakciju Davora Dragičevića, koji je pogrdnim riječima nazvao Tomića u objavi na Facebooku.

- Udbaško đubre ponovo u akciji, opet po zadatku koji su mu povjerili Burle i Zlukač. Prijava je poslana zbog konstantnog iznošenja laži i neistina i lažnih dokaza. Također je podnesena prijava Hrvatskoj advokatskoj komori protiv još jednog udbaša Ante Nobila - napisao je Davor Dragičević i objavio kako je poslao Regionalnoj advokatskoj komori Sarajevo tužbu protiv Tomića.

Više o temi Davor Dragičević

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na