BOLAN BUMERANG

Uhljebljeni SDA-ovac pljuvao Dinu Mustafića zbog pjesme "Bella ciao": A onda se pjesma orila na svadbi Jasmine Izetbegović

Selimbegović je oličenje neznalice uhljebljenog u državnu administraciju kojem je najveća referenca podilaženje i tepanje njegovom vrhovnom šefu Bakiru Izetbegoviću, piše Pressmedia

Dženan Selimbegović poznat po trotoaru ispred Predsjedništva BiH. Avaz

Piše: E. T. / Pressmedia

31.8.2021

Ne tako davno, ispred Predsjedništva Bosne i Hercegovine u Sarajevu, svečano je otvoren trotoar kojem je kum bio zamjenik sekretara te institucije Dženan Selimbegović, piše portal Pressmedia.

Otvaranje trotoara je već ušlo u legendu a Selimbegović je oličenje neznalice uhljebljenog u državnu administraciju kojem je najveća referenca podilaženje i tepanje njegovom vrhovnom šefu Bakiru Izetbegoviću, navodi ovaj portal. 

Ne tako davno, popljuvao je na svom Facebook profilu “trotoarko” Selimbegović uspješnog bh režisera Dinu Mustafića. Zasmetalo mu je jako tada što se u njegovoj režiji izvela numera “Bella Ciao”.

Ne tako davno, istu tu numeru, u prvim satima dana na koji se obilježava godišnjica masakra na Markalama, zapjevale su u glas zvanice na vjenčanju kćerke njegovog stranačkog šefa Bakira Izetbegovića.

Bumerang - piše Pressmedia.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.