OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Krivić: Osniva se SNL - Stranka nevažećih listića, ona je apsolutni pobjednik izbora, imala je više od 400.000 glasova

SNL nije ni učestvovala na izborima, a osvojila je 450.734 glasova

Krivić: Za člana predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda, SNL bi osvojila više nego duplo od kandidata Mirsada Hadžikadića. Facebook

A. Č.

12.10.2022

Anis Krivić, kandidat SBB-a za državni Parlament oglasio se na svom Facebook profilu.

Njegov status prenosimo u cijelosti. 

- Osniva se SNL- Stranka nevažećih listića❗

SNL nije ni učestvovala na izborima, a osvojila je 450.734 glasova. Za člana predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda, SNL bi osvojila više nego duplo od kandidata Mirsada Hadžikadića, Za člana Predsjedništva BiH iz reda Srpskog naroda, SNL osvojila bi više nego Nenad Nešić i Borislav Bijelić zajedno. SNL bi bila 5. Stranka za PS BIH iz FBIH, SNL bi bila 4. Stranka za PS BIH iz RS, SNL bi bila 5. stranka za Parlament FBIH, SNL bi osvojila 11.069 glasova više nego zbirno glasovi 26 kandidata za Predsjednika RS-a, SNL bi bila 5. stranka u Narodnoj skupštini RS-a, SNL bi bila 3. Stranka u USK, SNL bi bila 4. Stranka u Posavskom Kantonu.

SNL bi bila 5. stranka u TK, SNL bi bila 7. Stranka u ZE-DO Kantonu, SNL bi bila 8. Stranka u BPK, SNL bi bila 5. Stranka u SBK, SNL bi bila 6. Stranka u HNK, SNL bi bila 7. Stranka u Zapadnohercegovačkom Kantonu, SNL bi bila 7. Stranka u Kantonu Sarajevo, SNL bi bila 6. Stranka u Kantonu 10.

SNL smatra da je oštećena na ovim izborima jer je dijaspori bilo onemogućeno registrovati se za glasanje, pa stoga naši glasači nisu ni bili u prilici svoje listiće učiniti nevažećim. Prevareni ili nepismeni? - napisao je Krivić na Facebooku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.