REAGIRAO NA IZJAVE

Begić: Trivić je na Predsjedništvu PDP-a bacala čaše i papire, urlala i psovala pred ljudima

Mi smo sa njenim ludilom živjeli "u naša 4 zida" u stranci, mimo kamera, sada to isto ludilo ispoljava pred kamerama, napisao je Begić

Begić: Molim vas, hospitalizirajte je. Dejan Rakita / Pixsell

E. Ć.

17.11.2022

Ivan Begić, nezavisni kandidat za potpredsjednika RS na minulim izborima, oglasio se na Facebook stranici nakon što je Jelena Trivić (PDP) optužila stranačkog kolegu i gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića za opstrukcije na izborima, te predsjednika PDP-a Branislava Borenovića za indirektno pomaganje Stanivukoviću.

- Kaže narod da Bog oduzme pamet, a da snagu, ovoj je oduzeo sve. Kako "žena majka kraljica" ne ispriča da je na Predsjedništvu Gradske organizacije PDP-a bacala čaše i papire i gospodina Borenovića urlajući nazvala pred 25 ljudi "PI*O! PI*KO! PI*KO", potom histerično napustila sjednicu i divljala automobilom ispred PDP-a.

Sjednica predsjedništva je snimana i imam stenogram, pa ako zatreba možemo i pokazati kako se profesor Ekonomskog fakulteta ponaša i izražava. Možemo pokazati i video snimak davljenja portparola stranke. Mi smo sa njenim ludilom živjeli "u naša 4 zida" u stranci, mimo kamera, sada to isto ludilo ispoljava pred kamerama - napisao je Begić i didao:

- Molim vas, hospitalizirajte je.

Objava Begića na Facebooku. Screenshot

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.