LEGENDE NA JEDNOM MJESTU

Došli po energiju: Branko Đurić Đuro, Milan Pavlović i Josip Pejaković zajedno u Visokom

Oni su uživali u prekrasnom vremenu i obilasku lokacija, a nakon ovog dvojca pojavio se možda i najduhovitiji bh. glumac Milan Pavlović

Osmanagić, Pejaković i Đuro: Obećavajuća godina. Avaz

Piše: N. Smajović

6.1.2023

Iako se nalazimo u zimskom dijelu godine koji označava i nešto manji broj posjeta Bosanskoj dolini piramida, gosti u Visoko ipak dolaze. 

Lijepo vrijeme

I početak nove godine uz lijepo vrijeme obilježile su posjete turista iz naše zemlje, kao i zemalja regiona, a među posjetiocima smo sreli i poznate glumce, Milana Pavlovića, Branka Đurića Đuru i redovnog gosta Kompleksa Ravne Josipa Pejakovića. 

Upravo Josip Pejaković i popularni Đuro su prvi dan 2023. godine proveli u Kompleksu Ravne u društvu sa dr. Semirom Osmanagićem.

Milan Pavlović sa Semirom Osmanagićem. Avaz

Oni su uživali u prekrasnom vremenu i obilasku lokacija, a nakon ovog dvojca pojavio se možda i najduhovitiji bh. glumac Milan Pavlović.


Mnogo posjeta

I Milan je iskoristio lijepo vrijeme da bi došao do Visokog i posjetio Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, kao i predivni park „Ravne 2“, a kroz razgovor sa svojim domaćinom Semirom Osmanagićem otkrio je da je uživao u posjeti, te obećao da će ovog ljeta ponovo doći u Visoko i odigrati predstavu za publiku u parku „Ravne 2“.

Energija bosanskih piramida je prisutna svih 365 dana u godini, a ako je suditi po prvim danima nove godine i gostima koji su stigli u Bosansku dolinu piramida, i ove sezone nas očekuje mnoštvo posjeta, ali i mnoštvo interesantnih gostiju i programa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.