UKRAO OKO 500 KM

Detalji pljačke: Obio aparat za igre na sreću, od policije se krio u njivi

Muškarac je godinama poznat policiji po krađama

Aktivira alarm, pa pobjegao bez plijena. Srpska.info

H. J. I.

18.7.2022

Za samo desetak minuta pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška rasvijetlili su krađu u Srpcu i uhapsili Zorana Tadića iz tog grada, a koji se od policije krio u njivi.

Naime, policiji u Srpcu jučer oko pola sata iza ponoći, prijavljeno je da je u toku pljačka u ugostiteljskom objektu u mjestu Razboj Ljevčanski, opština Srbac.

– Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, nedaleko od mjesta krađe za samo desetak minuta pronađen je i uhapšen Z.T. On je osumnjičen da je obio ulazna vrata ugostiteljskog objekta, ušao u unutrašnjost, te obio aparat za igre na sreću i iz istog ukrao oko 500 maraka – rekli su u PU Bosanska Gradiška.

Daljim operativnim radom, policijski službenici došli su do saznanja da je on iste noći obio ulazna vrata od Matičnog ureda, ušao u unutrašnjost istog, u namjeri da uz upotrebu fizičke snage uđe u unutrašnjost prodavnice, ali nije uspio. Izvor Srpska.info je pojasnio da je on rukama razvalio panel koji se nalazi između Matičnog ureda i prodavnice i pokušao ući u prodavnicu. Međutim, tom prilikom je oborio stalaže, i tako aktivirao alarm, pa je pobjegao bez plijena.

Tadić je godinama poznat policiji po krađama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.