VOLI ŽENA TERETANU

Bugarska princeza nakon dugo vremena izašla u javnost: Svi su iznenađeni

Mnogima su tada za oko zapele njene mišićave ruke

Bugarska princeza s porodicom. Twitter

D. H.

6.6.2024

Bugarska princeza Kalina jedina je kći kralja Simeona II. i njegove supruge Margarite, a rođena je u Madridu 1972., kao njihovo peto dijete.

Kalina se rijetko pojavljuje u javnosti, no nedavno je viđena u društvu supruga Kitina Munoza i sina Simeona Hassana Munoza u Sofiji. Mnogima su tada za oko zapele njene mišićave ruke, pa se da zaključiti da je itekako posvećena žestokim treninzima.

Princeza se u listopadu 2002. udala za Munoza, poznatog španjolskog pomorskog navigatora i istraživača. Suprug je od nje stariji 14 godina, a iako su se vjenčali u rimokatoličkoj crkvi, dobili su blagoslov i pravoslavne crkve, prenosi Blic.

Bračni je par 2007. dobio sina, kojeg je Kalina nazvala po svome ocu, a maleni je prvi član bugarske kraljevske obitelji koji je rođen u Bugarskoj, još od 1937. godine. Dječaka su krstili prema pravoslavnim običajima.

Bugarska princeza poznata je i po tome da je vegetarijanka te ne jede meso, a završila je prestižne škole i govori nekoliko jezika. Od ostatka svoje obitelji razlikuje se i po tome što bira neobičan stil oblačenja, a nije joj mrsko ni često mijenjanje frizura.

No, osim po impresivnoj građi, Kalinu su često prozivali i zbog njezina neobičnog nosa. Iako se stalno šuška o tome da se podvrgnula estetskoj korekciji nosa, ipak je riječ o nečemu drugom.

Naime, bugarska princeza Kalina doživjela je lakšu ozljedu zbog koje je polomila zube prilikom pada. Tijekom liječenja zubiju, došlo je do infekcije u njezinoj vilici pa je morala na ozbiljnu operaciju kako bi se spriječilo širenje infekcije. To je utjecalo i na izgled njezina nosa, prenosi Blic.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.