HUMANOST

Ovaj čovjek je kupio srca svojih sugrađana: Gradonačelnik Zagreba zakasnio na primopredaju dužnosti ali ima debeo razlog za to

Još jednom se izvinjavam na jutrošnjem kašnjenju, mislim da ste doznali o čemu je riječ, kazao je novinarima Tomašević

Tomašević prilikom dolaska na primopredaju dužnosti. RTL

Ad. A. / RTL

4.6.2021

Novi zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević danas je zakasnio par minuta na primopredaju dužnosti te se novinarima zbog toga izinio, navodeći kako je razlog kašnjenja taj što je priskočio u pomoć gospođi koja je pala u nesvijest na stajalištu kod Cibone, piše RTL. 

Direktor Nastavnog zavoda za hitnu pomoć grada Zagreba prof. dr. Žarko Rašić Indexu je potvrdio da je Hitna došla između 7 i 8 ujutro na tramvajsku stanicu kod Cibone, nakon što su zaprimili poziv da je jednoj gospođi pozlilo.


Uputio izvinjenje zbog kašnjenja. RTL

-Hitna je intervenirala na toj lokaciji. Riječ je o gospođi koja je kolabirala i ona je odvedena u prostorije Nastavnog zavoda za hitnu pomoć te je kasnije puštena. Hitna je došla na dojavu građana, ne znamo do koga je došao poziv - rekao je Rašić, dodavši da je riječ o ženi srednjih godina.

Tomašević je o nemilom događaju zbog kojeg je kasnio govorio i na konferenciji za medije nakon sastanka s bivšom vršiteljicom dužnosti gradonačelnice Jelenom Pavičić Vukičević.

-Još jednom se izvinjavam na jutrošnjem kašnjenju, mislim da ste doznali o čemu je riječ. Stvarno zahvaljujem drugoj gospođi koja je izašla iz tramvaja i pomogla da se žena, kada je pala u nesvijest, dodatno ne povrijedi. To je baš neki duh pomoći i solidarnosti koji krasi Zagreb i volio bih da ga krasi i dalje. Još jednom joj ovim putem zahvaljujem na tome, a isto tako zahvaljujem i Hitnoj koja je stigla za 15-ak minuta i nadam se, vjerujem da će biti dobro - rekao je Tomašević.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.